Menzes nikde a testy negatívne

3. okt 2024

Ahojte idem si k vám po radu alebo váš názor, mešká mi menštruácia tretí deň a robila som si testy sú žiaľ negatívne. Chcem sa spýtať či dôvod meškania môže byť progestanele ktorý som si vkladala po ovulacii ak by sa náhodou podarilo. Inak už neviem prečo môže meškať, chodí mi na čas. Ďakujem

cookie29
3. okt 2024

Stres, unava, cysta, neskorsie uchytenie, choroba... moznosti je nemalo. A ano moze aj progesteron trosku oddialit

pet888
3. okt 2024

Este moze byt to,ze sa progesteron nasadil pred ovulaciou a tak ju mohol zablokovat,tym padom nie je MS.

autor
3. okt 2024

@pet888 ovulaciu som si odsledovala a aj testami potvrdila, och dúfam že to nie je niečo vážne 😞

autor
3. okt 2024

@cookie29 a som v poriadku z toho čo si napísala, až teda na cystu... to neviem, ale nikdy som nemala cysty

pet888
3. okt 2024

Tak mozno len progesteron to umelo oddialuje.Poradte sa radsej s doktorom,ako postupovat.

glade22
3. okt 2024

Ale.. čo vážne? Ženám bežne kolíše dĺžka cyklu. 3 dni sú nič. Stačí trochu viac stresu, nevyspatia. Alebo máš odsledovanu lutealnu fázu a už tá je dlhšia? Lebo ak bola náhodou neskôr ovulácia, tak aj ms sa posúva

autor
3. okt 2024

@pet888 hej už som mu volala, že ak sa ms nedostaví do nedele, mám prísť v pondelok na vyvolavacku

autor
3. okt 2024

@glade22 mne ms chodí ako švajčiarske hodinky a poznám svoje telo... nakoľko žiadne príznaky ani tehu ani na ms nemám, a áno síce teraz som mala ovu až na 16 deň cyklu ale to nie je až také hrozné...cyklus pravidelný 28, 29 dňový

glade22
3. okt 2024

Lebo keď sa aj cyklus predlžuje alebo skracuje, tak lutealna fáza ( teda od ovulácie po menštruáciu) ostáva konštantná. Čiže keď sa posunie ovulácia, posunie sa o daný počet dní aj menzes

zuzanockamt
3. okt 2024

@glade22 Nie vždy to tak je. Mala som v istom období každý cyklus rôzne dlhú LF.

glade22
3. okt 2024

@zuzanockamt tak to musela byť nejaká hormonálna nerovnovaha

autor
3. okt 2024

@glade22 hej no tak uvidíme čo bude, každopádne ďakujem

nina0412
3. okt 2024

Mne ukázal naposledy test až na 9 deň meškania

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre