Menzes nikde a brucho ako balón

viks33
5. aug 2024

Ahojte..mam taky problem ci ako to nazvat..kramy mi meskali tyzden..pred kramami som mala zaludok na vode ..slabost .. unavu ..bolest krizov.. kramy nic..test negat .. isla som k dr ..urobila usg..ze tam nieco vidi ..aha ok .. zobrala mi krv ci som tehotna ..ze niesom ..pichla mi vyvolavacku .. minuly tyzden v utorok ..kramy stale nic ..brucho jak balon bolest krizov vkuse .. prsia mam take vascie ..tak ako co mohla vidiet na usg ?? Cysta to nieje ..stretli ste sa s tym uz ??

dadka1997
5. aug 2024

@viks33 nemusela nic vidiet.. aj keby si tehotna bola.. moze ist problem s hormonmi

viks33
autor
5. aug 2024

@dadka1997 vravela ze vidi nieco ..aj v piatok aj v utorok ..ale ze cysta to nieje 🤷‍♀️

pet888
5. aug 2024

@viks33 mohla byt posunuta ovulacia,pri kontrole si este nemusela byt tehotna,teraz teoreticky uz mozes.Skus opat testovat.

viks33
autor
5. aug 2024

@pet888 zaujimave no lebo aj mi ukazala ze pozrite ..ale cysta to nieje ..zobrala mi krv ..a ze niesom tehotna .. a pichla vyvolavacku ..zajtra bude 7 mi den od vyvolavacky .. a nic zatial ..brucho nafuknute krize ma bolia ..taka divna som ..tak pockam ci dostanem ..fakt nechapem co mohla vidiet ..

zzuunnaa
5. aug 2024

@viks33 ja som mala podobne a bolo to biochemické a ms prišla asi na 10ty deň od vyvolavacky

viks33
autor
6. aug 2024

@zzuunnaa Dakujem za odpovede 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre