Ahojte Mam na vas otazku
Pred necelymi 2tyzdnami sme Mali s partnerom nechraneny styk. O tyzden na to ma zacalo boliet v podbrusku co trvalo 5dni. Ocakavala som ze Mi pride menzes no nic sa neudialo.Bolest potom presla no menzes mi neprisiel doteraz. Tehot.test vysiel negativne. Vecer ma zacalo boliet v podbrusku opat no do rana mi to preslo. Mohol by to byt aj nejaky zapal? Menzes som mala naposledy 27 Jula Cyklus mam nepravidelny vacsinou 30dni. Mala z vas niektora taku skusenost? Budem vdacna za kazdu odpoved. 😉
hehe aj ja som mala posledný menzes 27.7 a tiež nepravidelný a čakáme krpca 🙂 určite by som šla k lekárovi..🙂 za to nič nedáte a uvidíte čo Vám povie..🙂
Neriešila by som to testami, ale doktorom. Ak je nepravidelný cyklus, tak aj ovulka. Takže istotu a 100% odpoveď dostaneš len u dr.
a kedy si si robila test naposledy?zrejme si tehotna,tak si urob test znovu a zajdi k lekarovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
PMS? Alebo rovno návšteva lekára - či sa nejadná o nejaký zápal.
27 .7 si mala menzes? Nie augusta? Ak júla tak to by už test niečo ukázal.....