Menzes mi mešká už štvrtý deň

amalka147
10. feb 2018

Ahojte. Meška mi menzes už 4ty deň..mala som mať 6.2 podľa kalendarika v mobile (vždy vyšiel..+- 2 dni) a je 10.2 a nič. S partnerom sme mali chraneny sex takže ono by to malo byť ok ale človek nikdy nevie. Sice prvy krat bolo bez ochrany ale všetko šlo von. Momentálne som dosť prechladnutá od plesu.. myslite že choroba môže byť príčinou? Vždy ma minimalne 2 dni pred boli v podbrušku a teraz akosi nič. Ani náznak. Na tehu test je podľa mňa ešte skoro či ho radšej urobiť? Blbe komentare si nechajte pre seba prosim. Fakt sa potrebujjem poradiť a nie a nie s každou blbosťou behat na gynekologiu

nika898
10. feb 2018

@amalka147 Ahoj sprav si test. Urcite nam nie je skoro. Mne pri prvom tehu vysiel pozitivny v ten den ako mi mal prist menzes. A to ze ti meska teoreticky moze byt aj tou chorobou. Ale ak budr trst negativny tak aspon v pondelok zavolaj na gyndu a porad sa 😉

erickatt
10. feb 2018

Urob si test. Pepino z teska je lacny a spoľahlivý

deti95060810
10. feb 2018

1. sprav si test
2. partner si dával pozor....🙂 to poznám, aj môj tvrdil že má všetko pod komtrolou a doma 3 deti...😉
3. môže to byť aj prechladnutím, test by to už mal všetko ozrejmiť....

amalka147
autor
10. feb 2018

Cestou domov z lekárne som v aute dostala menzes taze v mojom prípade chvalabohu lebo máme ešte 5 mesiacov do svadby a nerada by som bola s bruškom. ;)

amalka147
autor
10. feb 2018

Vtedy keď už test bol kúpený :D

dassena
10. feb 2018

tak to v tvojom ponimani aj dobre dopadlo 🙂

amalka147
autor
10. feb 2018

Chvalabohu ano ..po svadbe by mi to bolo jedno 🙂 asi to bolo prechladnutím a aj nervami zo skúšky ktorú som mala včera.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre