Menzes mi mešká už 4 dni. Môžem byť tehotná?

Ahojte baby, mešká mi MS už 4 dní, včera večer som si robila test vyšiel negatívny. Brala som antibiotika lebo som bola chorá, môže to byť aj z toho, že som brala antibiotika a sa mi cyklus posunul?? Môžem byť tehotná? A asi test som si robila skoro, keďže mi mešká len 4 dni. Vopred ďakujem za odpoveď 😊

minenkak
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 môj muž sa pýta či si mala sex,lebo bez sexu asi nie a ak sexujes tehotná môžeš byť hocikedy

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@minenkak tak asi keby som nemala sex, ta asi to tu nepíšem 🤣 akože blbá otázka, bez urážky.

minenkak
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 akože blbá téma ,ako niekto iný môže vedieť či si tehotná

bluemoon24
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 jedine ze by se ti vlivem atb posunula ovulace, jinak spis ne. Pokud tam nebyl ani naznak carky, zkus otestovat za 3-4 dny. Kdy byl posledni styk? Jestli vice nez pred 15dny, tak tehotna nejspis nebudes.

stellarstar
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 testy negat tak tt nebudeš, to bude viac z choroby a atb

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@minenkak ja som to tu napísala, inak nie, tak ze ci som tehotna! Ja som napísala, že či môžem byť tehotná 😊 Dôvod som napísala 😊

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@bluemoon24 pred troma dňami sme mali posledný styk, ale žiadne MS príznaky nemá, vôbec nič.

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@stellarstar to som si asi robila skoro test

minenkak
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 samozrejme že môžeš byť tehotná ak máš sex a samozrejme nemusíš byť tehotná ,ak ti vyšiel negatívny test ,niekto má posunutú ovulaciu už len sollikom ,niekým nepohne ani veľká operacia alebo úraz

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@minenkak mešká mi len 4 dní, a to som si robila asi aj skoro test. To my povedala aj gyn. sestrička..

stellarstar
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 keď ti mešká 4 d si myslím že by si už mala koľajnice

dzulli1980
8. okt 2023

No pri 4-dňovom meškaní ms by už náznak tehotenstva na teste bol ... to meškanie budeš mať z ATB, mne vtedy zvykne ms meškať aj týždeň.
@jasminavanesa2022

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@stellarstar si myslím, že to je skoro, na dve//

cimage
8. okt 2023

Uz v den ocakavanej ms by ti test ukazal //. Je mozne, ze si mala posunutu ovulaciu a tym padom ms dojde neskor.

stellarstar
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 nie je skoro, veď keď ti už mešká 4 d. Kedy bol posledný styk? Koľko mu je dní?

jasminavanesa2022
autor
8. okt 2023

@stellarstar pred troma dňami sme mali posledný styk

stellarstar
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 tak tehotná na 1000% nebudeš keďže do 3 d určite neotehotnieš. V deň styku nemusí vôbec dôjsť stretnutiu spermie s vajíčkom. Oplodnenie, delenie, putovanie do maternice, následne uhniezdenie a tvorba hcg potrvá min 14 d. Takže tebe nemeska ms dôvodu možného tt ale kv chorobe a atb

t1nusa
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 nemyslíš vážne, že chceš aby ti test ukázal tehotenstvo 3 dni po styku 🙈🙈

nikpa
8. okt 2023

@jasminavanesa2022 podľa mňa aj tvoja otázka je blbá keď už sa navažas do @minenkak
Šak keď sexujem tak môžem byť tehotna, nie?!! Nechápem ako sa toto môžu dokola dokolecka pýtať dospele ženy 🙄 vždy keď roztiahnem nohy, počítam s tým, že ÁNO, môžem otehotnieť...

lucia13022023
8. okt 2023

Otázkou nie je kedy si mala posledný krát pohlavný styk ale ci bol počas ovulácie. Každopádne ti mohli ms narušiť aj antibiotika.
Ja som si robila test v ten deň keď mi meskala ms a mala som 2 čiarky. A robila som si lacný pepino test.

skatloka
9. okt 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ akoze daktori ludia, ked nevedia odpovedat na otazku, tak nech to tu radsej ani nekomentuju… atb dokazu dost rozladit organizmus, mohla si mat posunutu ovulaciu a tym sa ti posunie aj menzes, takze o tom ci si alebo nie si tehotna nemoze nikto tu rozhodovat… jedine ze by si si ty robila ovulacne testy, ale predpokladam, ze nie. Nestresuj sa, viem, cakanie je najhorsie a zvlast, ked nevies kedy to pride. Pokial budes mat nejake tazkosti alebo ti to uz bude meskat viac ako tyzden, zajdi na gyndu, ci je vsetko v poriadku vo vnutri.. A mozno ta nakoniec aj potesi malym stvorenim 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre