Ahojte baby, mešká mi MS už 4 dní, včera večer som si robila test vyšiel negatívny. Brala som antibiotika lebo som bola chorá, môže to byť aj z toho, že som brala antibiotika a sa mi cyklus posunul?? Môžem byť tehotná? A asi test som si robila skoro, keďže mi mešká len 4 dni. Vopred ďakujem za odpoveď 😊
@minenkak tak asi keby som nemala sex, ta asi to tu nepíšem 🤣 akože blbá otázka, bez urážky.
@jasminavanesa2022 akože blbá téma ,ako niekto iný môže vedieť či si tehotná
@jasminavanesa2022 jedine ze by se ti vlivem atb posunula ovulace, jinak spis ne. Pokud tam nebyl ani naznak carky, zkus otestovat za 3-4 dny. Kdy byl posledni styk? Jestli vice nez pred 15dny, tak tehotna nejspis nebudes.
@jasminavanesa2022 testy negat tak tt nebudeš, to bude viac z choroby a atb
@minenkak ja som to tu napísala, inak nie, tak ze ci som tehotna! Ja som napísala, že či môžem byť tehotná 😊 Dôvod som napísala 😊
@bluemoon24 pred troma dňami sme mali posledný styk, ale žiadne MS príznaky nemá, vôbec nič.
@stellarstar to som si asi robila skoro test
@jasminavanesa2022 samozrejme že môžeš byť tehotná ak máš sex a samozrejme nemusíš byť tehotná ,ak ti vyšiel negatívny test ,niekto má posunutú ovulaciu už len sollikom ,niekým nepohne ani veľká operacia alebo úraz
@minenkak mešká mi len 4 dní, a to som si robila asi aj skoro test. To my povedala aj gyn. sestrička..
@jasminavanesa2022 keď ti mešká 4 d si myslím že by si už mala koľajnice
No pri 4-dňovom meškaní ms by už náznak tehotenstva na teste bol ... to meškanie budeš mať z ATB, mne vtedy zvykne ms meškať aj týždeň.
@jasminavanesa2022
@stellarstar si myslím, že to je skoro, na dve//
Uz v den ocakavanej ms by ti test ukazal //. Je mozne, ze si mala posunutu ovulaciu a tym padom ms dojde neskor.
@jasminavanesa2022 nie je skoro, veď keď ti už mešká 4 d. Kedy bol posledný styk? Koľko mu je dní?
@stellarstar pred troma dňami sme mali posledný styk
@jasminavanesa2022 tak tehotná na 1000% nebudeš keďže do 3 d určite neotehotnieš. V deň styku nemusí vôbec dôjsť stretnutiu spermie s vajíčkom. Oplodnenie, delenie, putovanie do maternice, následne uhniezdenie a tvorba hcg potrvá min 14 d. Takže tebe nemeska ms dôvodu možného tt ale kv chorobe a atb
@jasminavanesa2022 nemyslíš vážne, že chceš aby ti test ukázal tehotenstvo 3 dni po styku 🙈🙈
@jasminavanesa2022 podľa mňa aj tvoja otázka je blbá keď už sa navažas do @minenkak
Šak keď sexujem tak môžem byť tehotna, nie?!! Nechápem ako sa toto môžu dokola dokolecka pýtať dospele ženy 🙄 vždy keď roztiahnem nohy, počítam s tým, že ÁNO, môžem otehotnieť...
Otázkou nie je kedy si mala posledný krát pohlavný styk ale ci bol počas ovulácie. Každopádne ti mohli ms narušiť aj antibiotika.
Ja som si robila test v ten deň keď mi meskala ms a mala som 2 čiarky. A robila som si lacný pepino test.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ akoze daktori ludia, ked nevedia odpovedat na otazku, tak nech to tu radsej ani nekomentuju… atb dokazu dost rozladit organizmus, mohla si mat posunutu ovulaciu a tym sa ti posunie aj menzes, takze o tom ci si alebo nie si tehotna nemoze nikto tu rozhodovat… jedine ze by si si ty robila ovulacne testy, ale predpokladam, ze nie. Nestresuj sa, viem, cakanie je najhorsie a zvlast, ked nevies kedy to pride. Pokial budes mat nejake tazkosti alebo ti to uz bude meskat viac ako tyzden, zajdi na gyndu, ci je vsetko v poriadku vo vnutri.. A mozno ta nakoniec aj potesi malym stvorenim 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasminavanesa2022 môj muž sa pýta či si mala sex,lebo bez sexu asi nie a ak sexujes tehotná môžeš byť hocikedy