Menzes mi mešká týždeň. Som tehotná?

blueivy24
19. dec 2023

Baby... Mám dilemu... Mešká mi menzes už vyše týždňa, test som nerobila, včera som bola aj na preventívnej u gyndosky, ta mi ze na tehotenstvo a ani menštruáciu to nevyzerá, ale nieje to na 100%... Nebola si istá... Že ak nedostanem mám si urobiť test... Ja už som z toho na nervy... Že čo mi je... Aj ked ona povedala, že je všetko v poriadku? Mali ste to niektorá takto a nakoniec máte bábätko?
Ja uz jedno dieťa mám, ale snažíme sa o druhé. Ďakujem

veronikaszabova
19. dec 2023

@blueivy24 a dovod, preco si este nerobila test?

anjelicek26
19. dec 2023

Lekarne u vas nemate,ze by si test kupis?Na fore TI na tuto otazku nemame ako odpovedat...mozes-nemusis

majamat
19. dec 2023

test je asi zbytocne robit, kedze gynek. nic nevidela, tak ani Hcg nebude dostatocne vysoke, co ale teda pred vysetrenim vediet nemohla.

majamat
19. dec 2023

autorke, nebud sz toho na nervy, co by ti bolo? ved sa nic nedeje.

su 2 moznosti:
1. si tehu, len bola posunuta ovulka, rpeto dr este nic nevidela a ani test yby si este nemala pozitivny
2. hormonalna odchylka - uplne bezna zalezitost.

majamat
19. dec 2023

pockaj par dni, ak ti ms nepride, urob test. ak bude negativny a stale nepride, chod opat k dr.

lauriik
19. dec 2023

A preco si si este nespravila test? Aj keď lekárka nič nevidí test môže ukázať pozitívny výsledok. Ja nechápem, ze ta lekarka neposlala rovno do lekarne pre test 🤦🏼‍♀️

dadka1997
19. dec 2023

@blueivy24 ak ti meska tyzden ms .. tak hcg v krvi urcite by bola preco dr nevzala krv ? Preco si neurobis test ? Pri tyzdnovom meskani by si mala kolajnice ako hrom

andie2810
19. dec 2023

@dadka1997 no keď mala posunutu ovulaciu,,, keďže nepiše kedy bola ovu,,, tak ale že vôbec by nemusela mať žiadne kolajnice ... čo je aj celkom pravdepodobne keďže jej dr povedala že to nevyzera ani na ms...

majamat
19. dec 2023

suhlasim, pri posunutej ovulke kolajnice este mat nemusi.

ak by sa jednalo o tehu a nie o hormonalnu odchylku, potom je tu vysoka pravdepodobnost posunutje ovulaciel.

ak je ovulacia posunuta, potom dr este nemoze nic vidiet, lebo teraz moze byt kludne vo faze uhniezdovania vajicka a tym padom sa este ani HCG netvori.

blueivy24
autor
19. dec 2023

Dievčatá, dr mi povedala, že ovulácia už bola... Tak ja neviem... A test som si nerobila, lebo sa bojím, že budem zas sklamaná... AKO minuly mesiac, predtým mesiac... A tak...

majamat
19. dec 2023

@blueivy24 tak ovulacia bola, co je dolezite, lae dolezite je aj to, kedy bola.

majamat
19. dec 2023

@blueivy24 no akoze tazko povedat, asi je sanca mensia, ze si tehu. no vylucene to nie je.
a kolko sa snazite?

ci test urobis, alebo nei, nic sa na tom nezmeni. jednoducho je to fakt.

dadka1997
19. dec 2023

@andie2810 aj keby mala posunutu ovu tak by uz hcg aspon v krvi ukazalo nieco

majamat
19. dec 2023

@dadka1997 zalezi od toho, ako velmi je posunuta. ak bola posunuta na obdobie, ked mal byt ms, potom jeod ovulky len tyzden, co znamena, ez hcg moze byt este negativne.

sofia1979
19. dec 2023

@blueivy24 no ale raz si ho už musíš urobiť, aby si vylúčila či teda ide o tehu, alebo nie. Ale chápem ťa no neporadíme či si, alebo len niečo zblblo hormonálne. Držím palce nech je to tehu

andie2810
19. dec 2023

@blueivy24 ako ja moc nechápem tieto myšlienky že "nerobím si test aby som nebola sklamaná"... ja osobne keď som chcela otehotnieť tak som bola sklamaná zakaždým bez ohľadu na to či som si robila test alebo proste prišla ms... nevidela som v tom rozdiel... či ma sklame jedno alebo druhé...ale to akože nič v zlom hej, každá to cítime inač... len proste to tu často čítam a nechápem tomu moc ... ale držím palčeky aby to bolo ono ❤️

blueivy24
autor
19. dec 2023

Robila som si test a.... Negatívny.

andie2810
20. dec 2023

@blueivy24 to nevadi veď raz to určite bude inač.. len treba veriť ☺️ počkaj či príde ms, ak nie tak testni ešte raz a keď nič tak by bolo ok ak by si išla ku dr nech ti vyvolá ms...

marticka92
20. dec 2023

@blueivy24 memzes vam.meska vyse tyzdna a vy ste si ho este nespravila?? Naco.cakate?? 🤷‍♀️nerozumiem.

marticka92
20. dec 2023

@majamat po tyzdni.meskania ani najlepsi usg nezachyti tehotentvo preto sa robia testy tehotenske🙈🙈🙈

majamat
20. dec 2023

@marticka92 vzdy zavisi od ovulacie. uz je to 20r, ked gynekolog nieco zachytil jednej znamej v obdobi, ked estelen mala dostat ms. samozrejme nebolo to naisto.
po tyzdni meskania je jedna realne tehu 3t, ina moze byt aj 4t a dalsia kludne len tyzden.
a od toho zavisi ajhladina hcg a aj ci dr nieco vidi a ci testy nieco ukazu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre