Baby... Mám dilemu... Mešká mi menzes už vyše týždňa, test som nerobila, včera som bola aj na preventívnej u gyndosky, ta mi ze na tehotenstvo a ani menštruáciu to nevyzerá, ale nieje to na 100%... Nebola si istá... Že ak nedostanem mám si urobiť test... Ja už som z toho na nervy... Že čo mi je... Aj ked ona povedala, že je všetko v poriadku? Mali ste to niektorá takto a nakoniec máte bábätko?
Ja uz jedno dieťa mám, ale snažíme sa o druhé. Ďakujem
Lekarne u vas nemate,ze by si test kupis?Na fore TI na tuto otazku nemame ako odpovedat...mozes-nemusis
test je asi zbytocne robit, kedze gynek. nic nevidela, tak ani Hcg nebude dostatocne vysoke, co ale teda pred vysetrenim vediet nemohla.
autorke, nebud sz toho na nervy, co by ti bolo? ved sa nic nedeje.
su 2 moznosti:
1. si tehu, len bola posunuta ovulka, rpeto dr este nic nevidela a ani test yby si este nemala pozitivny
2. hormonalna odchylka - uplne bezna zalezitost.
pockaj par dni, ak ti ms nepride, urob test. ak bude negativny a stale nepride, chod opat k dr.
A preco si si este nespravila test? Aj keď lekárka nič nevidí test môže ukázať pozitívny výsledok. Ja nechápem, ze ta lekarka neposlala rovno do lekarne pre test 🤦🏼♀️
suhlasim, pri posunutej ovulke kolajnice este mat nemusi.
ak by sa jednalo o tehu a nie o hormonalnu odchylku, potom je tu vysoka pravdepodobnost posunutje ovulaciel.
ak je ovulacia posunuta, potom dr este nemoze nic vidiet, lebo teraz moze byt kludne vo faze uhniezdovania vajicka a tym padom sa este ani HCG netvori.
Dievčatá, dr mi povedala, že ovulácia už bola... Tak ja neviem... A test som si nerobila, lebo sa bojím, že budem zas sklamaná... AKO minuly mesiac, predtým mesiac... A tak...
@blueivy24 ako ja moc nechápem tieto myšlienky že "nerobím si test aby som nebola sklamaná"... ja osobne keď som chcela otehotnieť tak som bola sklamaná zakaždým bez ohľadu na to či som si robila test alebo proste prišla ms... nevidela som v tom rozdiel... či ma sklame jedno alebo druhé...ale to akože nič v zlom hej, každá to cítime inač... len proste to tu často čítam a nechápem tomu moc ... ale držím palčeky aby to bolo ono ❤️
Robila som si test a.... Negatívny.
@blueivy24 memzes vam.meska vyse tyzdna a vy ste si ho este nespravila?? Naco.cakate?? 🤷♀️nerozumiem.
@majamat po tyzdni.meskania ani najlepsi usg nezachyti tehotentvo preto sa robia testy tehotenske🙈🙈🙈
@marticka92 vzdy zavisi od ovulacie. uz je to 20r, ked gynekolog nieco zachytil jednej znamej v obdobi, ked estelen mala dostat ms. samozrejme nebolo to naisto.
po tyzdni meskania je jedna realne tehu 3t, ina moze byt aj 4t a dalsia kludne len tyzden.
a od toho zavisi ajhladina hcg a aj ci dr nieco vidi a ci testy nieco ukazu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blueivy24 a dovod, preco si este nerobila test?