Je tu niaka žienka ktorej sa to stalo ?
Ahojte s manželom sa pokúšame o bábätko menzes mi už mešká cez týždeň testy stále negatívne
Príznaky kramov nemám žiadne
Boli ste napriek tomu tehotné ?
Menzes mi nezvykne meškať
Teraz nedávno sa mi to stalo, meškali mi 14 dni a nakoniec prisli samé a dosť silné, proste niekedy cyklusu môže zašibať
Ahoj, pri synovi mi meskali 2 týždne, testy negatívne ale u doky uz bolo vidno 😉 posunutá ovulka a otehotniet som musela pred menzesom 😁
moze sa stat, niekedy staci viacej stresu, choroba a podobne a hned to moze rozhadzat cyklus. ja som nemala na den presne ani nepamatam.
@evica8370 aj si mala niake príznaky ?😍
Tak choď ku doktorke to bude najlepšie 🙂 môžu to byť rozhodene hormony
Slovo niaky v slovencine neexistuje. Mame bud nejaky alebo nijaky (ziadny). Chces byt matka tak sa prosim toto nauc, je to hanba nevediet
@lila246 prosím ta niesme tu od toho aby sa tu riešil slovník
Ja som sa pýtal inú otázku keď ta tato téma neoslovila na o treba zbytočne komentovať 🙂
Ja už jedno dieťa mám a netreba tu urážať moju osobu s tým čo neviem a čo viem 😙
Začali sme na dieťati pracovať, menzes meškal takmer týžden, urobila som si test, bol negatívny.. príznaky som mala predmenštruačné. Ďalší test o pár dni už bol pozitívny …. Aktuálne som 22 tt 🙂
@andaluzia12 jej super a po akom meškaní ti ukázal test 2 //😍
Uff popravde ani uz poriadne nepamätám 😁 bolo to pred 8 rokmi 😁 asi len bolesť v podbrušku ako pred ms.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne meskala 20 dni nakoniec som to riesila vyvolavackou