Ahojte 🙂 Práve som sa zaregistrovala a už sa aj idem zdôveriť. Mešká mi menštruácia už asi týždeň a od včera mám iba slabé špinenie, dnes ma začalo aj bolieť v podbrušku presne tak, ako keď to mám dostať. Dala som si hneď tabletku, lebo som si myslela, že to teda už zrejme ide, lenže nič... Bolesti prešli, no asi to bude tou tabletkou, no menštruácia sa nedostavila... TT som si robila v piatok a bol negatívny. Nepamätám si na dátum posledného milovania, pretože sme bábätko neplánovali. Vysadila som HAK ešte v septembri (cyklus mi nabehol hneď a bez problémov) a iba sme to nechali tak - robili sme vešetko tak, aby som neotehotnela, no bez akejkoľvek ochrany. 🙂 Ak mám pravdu povedať, mám o mesiac 23 rokov, ale o dieťatku snívam už asi 3 roky :D, no rozumovo si vždy argumentujem to, prečo to ešte nie je dobrý nápad 🙂 Teraz by som sa asi aj potešila (lepšie povedané by som skákala po plafón a pár dní nespala :D ) 🙂 Tak neviem... Spravím si ten test znova a uvidím, ale čo ak bude zas negatívny? Znamená to, že nie som tehotná, alebo mám ešte neskôr test znova zopakovať?
@footballfun vyskusaj tak o 2dni neskor.Viem,ze je to dlha doba ale skus vydrzat.A este nieco hlavne ho urob z ranneho mocu
@footballfun sorry Odpoved vyššie patrila tebe 😀
čiže ostáva mi len počkať do rána, prípadne ešte zopár dní... dúfam, že si dovtedy nič nevsugerujem 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@footballfun testy ti to nikdy na 100% nepovedia.. moze ti pomaly stupat hcg a preto nic nevidis.. najlepsie by ti to vedel potvrdit lekar vysetrenim z krvi 🙂 drzim prsty, nech je to tak, ako chces 🙂)