Dobry den .. chcela som sa opytat neviem ci som alebo niesom tehotna meska mi sice 3ti den no tehotensky test mi vysiel pozitívny.. co si mam mysliet poradte mi prosim ako dalej dakujem za odpovede
akoze.. ked ti meska menzes a mas pozitivne tehu test, tak si tehotna, nechapem ako sa take nieco da opytat 🙈
@luckalukas_1 pytam sa lebo tomu nemozem verit nikdy som nebola tehotna a s manzelom sa o babo snazime vyše 2 rokov takze mam s toho zmiesane pocity neviem co robit ako pokracovat
@kincka24 chapem, nam sa nedarilo 5 rokov ale ked raz menzes nepride a mas na teste //, tak nieje co riesit 😃 zavolaj gynekologovi, ze ti meska xy dni, mas pozit. test a on ta objedna o par tyzdnov na potvrdenie tehotenstva ..vela zdravia prajem
Gratulujem.
@luckalukas_1 dakujem za radu.. urcite mu zavolam😊
Juj to je radost citat! Vela stastia na tejto krasnej ceste🥰nech ste v zdravicku
Tak skusila som dalšie testy a všetky su pozitívne 😊😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti mešká 3 dní a test je pozitívny tak si tehotna.
Zavolaj lekárovi a povedz mu co si tu napísala a oni ti už dajú termín kedy máš priat