Menzes mi mešká tretí deň. Som tehotná?

kincka24
31. máj 2021

Dobry den .. chcela som sa opytat neviem ci som alebo niesom tehotna meska mi sice 3ti den no tehotensky test mi vysiel pozitívny.. co si mam mysliet poradte mi prosim ako dalej dakujem za odpovede

sense
31. máj 2021

Ak ti mešká 3 dní a test je pozitívny tak si tehotna.
Zavolaj lekárovi a povedz mu co si tu napísala a oni ti už dajú termín kedy máš priat

sally001
31. máj 2021

@kincka24 tak ak ti vysiel pozitivny tak pravdepodobne si tehotna gratulujem...skus iny test este 🙂

luckalukas_1
31. máj 2021

akoze.. ked ti meska menzes a mas pozitivne tehu test, tak si tehotna, nechapem ako sa take nieco da opytat 🙈

kincka24
autor
31. máj 2021

@luckalukas_1 pytam sa lebo tomu nemozem verit nikdy som nebola tehotna a s manzelom sa o babo snazime vyše 2 rokov takze mam s toho zmiesane pocity neviem co robit ako pokracovat

kincka24
autor
31. máj 2021

@sally001 dakujem ... dnes si pojdem po praci kupit este min. 2 nemozem tomu verit 🙂☺☺

kincka24
autor
31. máj 2021

@sense dakujem za odpoved..zavolam 😊

luckalukas_1
31. máj 2021

@kincka24 chapem, nam sa nedarilo 5 rokov ale ked raz menzes nepride a mas na teste //, tak nieje co riesit 😃 zavolaj gynekologovi, ze ti meska xy dni, mas pozit. test a on ta objedna o par tyzdnov na potvrdenie tehotenstva ..vela zdravia prajem

mimi2120
31. máj 2021

Gratulujem.

kincka24
autor
31. máj 2021

@luckalukas_1 dakujem za radu.. urcite mu zavolam😊

kincka24
autor
31. máj 2021

@mimi2120 dakujem velmy pekne všetkym 😊😊😚☺

nenaaaaa
31. máj 2021

@kincka24 gratulujem ❤️ daj vedieť ako dopadli ostatné testy 🙂 ale pravdepodobne isto si tehotná

kincka24
autor
31. máj 2021

@nenaaaaa ďakujem dam vediet 😊☺☺☺

opium29
31. máj 2021

Juj to je radost citat! Vela stastia na tejto krasnej ceste🥰nech ste v zdravicku

kincka24
autor
31. máj 2021

@opium29 Ďakujem velmi pekne.. dufam ze bude všetko v poriadku 😊😊

kincka24
autor
31. máj 2021

Tak skusila som dalšie testy a všetky su pozitívne 😊😊😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre