Ahoj žienky ak viete poraďte už som s toho jeleň 😑🙈...mrcha mešká viac ako týžden najprv testy negatívne predvčerom tiež negatívny včera som ho chcela vyhodiť a pozerám a tam druhá čiarka ale ako keby okraje a vnútro biele ..no dnes ako keby prišla mrcha ... ďakujem vopred
Na fotke je negativny test, mrcha sa ti rozbieha, asi to mas dost jasne...
@tynka03061992 po limite je úplne zbytočné pozerať sa na test. Už mal byť dávno v koši 🙂 ja ked som si robila testy, naschvál som ich nechala vyschnúť a skoro na každom jednom sa objavil 👻 keď som skutočne otehotnela, duch sa objavil ale už v limite a bolo ho vidno hneď na ešte mokrom teste. Ak si si nie istá, zopakuj test za dva dni. Čiarku by už malo byť vidno pekne v limite 🙂
Predvcerom negativny, vcera si ho chcela vyhodit. Vies o tom, ze vysledok testu sa odcita len prvych niekolko minut? To, ze tam na druhy den uvidis obrysy, nic neznamena. Pozitivny nie je. Ak si chcela, aby bol, drzim palce v dalsom cykle.
Prosím Ta čo by si chcela? V návode je jednoznačne povedané do akého času odčítať výsledok. 2-5minut väčšinou! A tiež je napisane že výsledok po časovom limite je neplatný! Samozrejme že keď test namocis tak je šanca že kusok bude presvitať a niečo tam uvidis keď to uschne. Je jednoznačne negatívny. Podľa toho čo píšeš máš menzes.
Akože ak Ti to vážne stojí za to tak obetuj to € a kúp si ešte jeden test
Po piatich minútach už tehotenský test nemožno čítať, lebo sa skresľujú výsledky. Tu na fóre ti ženy povedia aj opak, ale ver mi, zbytočne si tým ubližuješ. Ak si tehotná, týždeň po meškaní by si mala po troch minútach veľmi viditeľnú druhú čiarku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tynka03061992 skus odfotiť na dakom tmavom mieste ☺️