Čaute 🤣
Mám otázku na vás, krámy mi meškajú 1 deň. Tt nemám doma a bývam na dedine. Takze dnes si už neviem kúpiť. Urobila som si ovu test. Viem z toho niečo zistiť? Či nie? 🤦♀️ Inak nikdy mi nemeškali ani jeden deň.
@bambulienka25 aha lebo som čítala, že sa dá aj z toho niečo zistiť. Dakujem za radu
Ahoj aj ja som citala ze ovu ukáže ak si tehotna ...ale musis mas obe silne čiarky
Dá sa zistiť tehotenstvo aj pomocou ovulačného testu. Keď som tehotná nebola, tak ovulačný mal len jednu čiaru pred MS a zvyšok total biele, keď som bola tehotná, tak pred MS boli na ovulačnom dve čiarky
@mimuska125 nemusia byť obidve silné, odskúšané na vlastnej koži
@mimuska125
@zuzanockamt
@zuzanockamt ale z môjho asi tehu nie je keďže mi 1 deň mešká, či? Ja nerozumiem vôbec.
@zuzanockamt vazne ja tiez bola zvedava a skusila a mala som silne obe ciarky....a skusila potom zase o 2 dni a to isté...koľajnice ...tak som kupila tehu a bolo
Ťažko povedať, ja som si to overila na viacerých netehotenských cykloch, takže keď som mala dve na ovulačnom v čase MS, vedela som, že je to istota. Už len tehotenský test treba.
@zuzanockamt Dakujem ❤️
@mimuska125 ja som robila ovulačný aj tehotenský asi 4-5 dní pred MS, potom už len tehotenské, takže vtedy boli slabé čiary
@bambulienka25 ak by bola tehotna, tak LH test by vedel zreagovat na vyssiu hodnotu HCG a byt pozitivny. Asi nie na prvy den meskania, ale po tyzdni-dvoch uz ano. LH a HCG su podobne hormony, HCG je ale specifickejsi, preto LH na HCG teste nezachytis. Ale napriklad injekciou HCG sa umelo vyvolava ovulacia, kedy HCG supluje LH. Kazdopadne autorkin test je negativny a v aktualnom stadiu to neznamena nic. Tak isto ako by nemusel nic znamenat ani teraz pozitivny ovulacny test, lebo LH moze byt prirodzene zvyseny aj tesne pred menstruaciou.
Ja som mala v deň očakávanej ms ovu test pozitívny, teda testovacia čiarka bola silnejšia než kontrolná, ale aj tehu test mi už ukazoval peknú silnú druhu čiarku...všetko závisí od toho na koľký deň cyklu bola ovulacia...ale z tohto tvojho testu sa vyčítať nedá nič 🤷♀️
@lllenuli Dakujem ti takze asi nie som tehu
A vieš kedy si mala ovulaciu?
@lllenuli ovu som mala 31.5.
vieš zistit to že tento ovu test je totálne negatívny
A podľa čoho to vieš? Lebo to ti potom ms mešká týždeň a nie jeden deň...ak rátam LF 14 dni
@lllenuli cyklus mám 26 dňový, Ms chodila vždy ako hodinky. Ani teraz nemám Ms
Ovulačný test môže "ukázať" tehotenstvo tak, že je pozitívny, ALE: nie je to pravidlo, nemusí to tak byť; po druhé: pozit. ovu test vyzerá tak, že obe čiarky sú rovnako silné, alebo tá druhá bude ešte silnejšia. Tvoj test je negatívny, druhá slabá čiarka v prípade ovulačného testu nič neznamená. Ak ti mešká menzes urob si tehotenský test.
@queen_el Dakujem skočím kúpiť
Ako si dopadla ?
@dorka_33 nie som tehu :(
To ma mrzí... držím palce o mesiac 🙂
@dorka_33 Dakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.