ahojtee, dufam ze mi poradite... s manzelom sa snazime o babatko rok a zatial neuspesne. Teda ani neviem. Dnes som bola u gynekologa a som celkom prekvapena z vysledkov. Mrcha meska dva tyzdne aj napriek tomu ze beriem hormony pre pravidelnu menstruaciu (zatial sa to nestalo) tak som si urobila test- negativny. Lekar vsak povedal ze mam pockat dva tZdne a ked nepride a test bude negativny, pichne mi vyvolavacku. Myslite ze to moze znamenat tehotenstvo len si nebol isty? Alebo ako by ste si to vysvetlili? Dakujem za odpovede ❤️
Preco Ti nezobral krv? Drzim prsty 🙂
@gloria223 Znamena to, ze do dvoch tyzdnov moze prist menstruacia sama a ak nie, tak pichne vyvolavacku.
Tiez si mohla mat neskor ovulaciu a mozes byt tehotna ale hladina hcg je nizka a test ju este nezachytil a ani na sone nic nevidno.
Pockaj tie dva tyzdne, ak nic nepride, tak urob dalsi test ;)
No preco nebral krv netusim, na sone veeeelmi dlho pozeral ze co a vyjadril sa ze nemoze ani potvrdit ani vylucit... bola tam vidiet taka mala bodka ale nic okolo toho nehovoril 😏 skusala som aj merat teplotu a 1. Den 37 rovnych dalsi 36,2 a dnes rano 36,5- nato mi povedal ze na bazalnu teplotu sa spoliehat niekedy vobec neda... mam syndrom polycYstickych vajecnikov (problemy so stitnou zlazou) ale ked som sa pytala ako a co povedal len tolko ze okrem toho ze mam prispate vajecniky tam ziadna porucha ina nie je.. ja uz vobec neviem ale je to velmi zvlastny pocit
Na sone nie je nič vidieť poriadne dlho... mne takto pichli vyvolávačku, že tehotna nie som... a bola som. Vyvolávacka ale neuškodí, len udrží plod a pomôže mu zahniezdiť. Je to progesteron, ak daň nemýlim...na tete ešte tiež nemusí byt nič vidieť, urob si test o pár dni.
Ďakujem Vám za rady, ešte počkám a určite urobím test
preco ti aj on nezobral hned krv? 🙂
Ahoj baby som tu nová ale chcem sa vám pochválit, asi 6 rokov sa snazim otehotniet podstipila som aj inseminaciu a nic,pred dvoma rokmy som potratila ,amembriomola,vlani som potratila zasa a stale som dufala ze to vyde,a teraz nechem to zarieknut ale doktor minukazal na sone nášho maleho drobca ktory ma zhruba 6mm.
Ahoj ja som tiež Malar PCOS a tiež mi uz meska 5 deň a testy negatívne a k doktorovy som objednaná až 23.5 tak potom nápis ako si dopadla som zvedava máme podobný pripad tak držím pršteky aby to bola tehotná 😘😘😘
Babule, uz tri dni mi nejde pridat príspevok. Mam na vas otazku ohladom príznakov. Mam na mysli phladne jedla. Uz tri dni citim jedlo ktore ani nieje v mojej pritomnosti. Viem ze o nechutenstve alebo prehnanej chuti sa pisalo dost ale o tomto som fakt nic nenasla. Iuz tri dni sa v robote pytam ci pili mlieko jedli segedin alebo robili kura.. Je to mozne alebo som ja vadna.. Samozrejme nikto nic to len ja citim. Dakujem vam ak si medzi tym kvantom prispevkoch vsimnete aj toto.
Dobrý vecer, ja by som sa chcela opýtať na názor.Doma mam 5mes dcéru, kojím ju, tento mesiac mam uz druhu menštruáciu. A na jej tretí sen som mala s manželom nechránený pohlavný styk. A včera a dnes cítim bolesti v podbrušku. Je mozno ze možem byt tehotná ak kojím a nemala som plodne dni ? Včera a dnes cítim bolesti v podbrušku, a tom sme mali styk predvčerom. 😩
Asi vadia tie lieky hormonálne neber nič žiadne lieky gynekologické a čakaj a po dvoch týždňoch či troch si urob test znova sama a keď negatívny choď za lekárom na vyvolávaciu ale vždy neber žiadne iné lieky gynekologické mala som podobný prípad a bol na vine môj liek čo som brala a aj keď mi pichol vyvolávaciu tak som nemala moje dni kvôli liekom ktoré som brala nič neber len čakajú a keď pichne vyvolávaciu zase nič neber kým nepríde menzes ak nepríde náhodou vôbec nepríde tak zase k lekárovi a vyšetrenie iné urobí môže to byť aj cista
@lenkavuduy mala sanca,netreba hned stresovat
Netreba sa s tehotenstvom ponáhľať je času dosť aj do 40rokov stačí mať prvé dieťa ,treba si užívať slobodu ako duševnú tak aj fyzickú lebo po pôrode bude všetko iné a už nebude rovnaký spánok ako pred pôrodom už nebude sloboda ani duševná ani fyzická už začne strach o dieťa až do konca nášho života pocit strachu a starostlivosti o dieťa až do jeho dospelosti po celý náš život aj keď sú aj radosti samozrejme
Ja som sa ponáhľala mala som dve deti v mojich 20+24 rokoch a dnes viem že som sa zbytočne ponáhľala otehotnieť najprv treba žiť bez detí
@luboslavamiskechov ale zas keď je mladá mamička, deti odrastu a ešte v relatívne mladom veku zas môže robit veľa veci nie ? 🙂 keď ma žena 40-45 a 20 ročne deti.
@luboslavamiskechov nesuhlasim, mam 2 deti, jedno som mala v 19tich a druhe v 35tich, odporucam mat deti max do 30ky, viem o com hovorim: )
@gloria223 ahoj. akurat som sa tu prihlasila a čitam prispevky... ja som to mala podobne ako ty. 2 tyzdne mi meškal menzes testy negativne aj po vyvolacacke. na 15 den to bolo na 45dc som sla ku gyn, dala mi lieky na vyvolanie ja som ich odmietla,citila som ze sa vo mne vytvara movy zivot ale sono to nepotvrdilo a blba (pekne povedane) gynekologicka nebola schopna spravit krvne testy. Spravila som si este test vecer ked som prisla z prace... a bum slabučka ciaročka. Dakovala som bohu, ze som tu kravu nepocuvala a nesla si kupit tie lieky.. na dalsi den som navstivila druhu gynekologicku ktora mi povedala ze sliznica maternice je zhrubnuta ale plod nebolo vidiet, ze aby som pockala dalsi týždeň ... mala som podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo ale po 6dnoch od navstevy novej gyndosky sa ukazala pekna mala fazuľka, ktora vo mne rastla a teraz spi vedla mna 4 mesačny chlapák 🙂 ;) .. tak držím palce aby sa vám babatko podarilo nie je nic krajsie ako sa stat matkou. Držim palce.
Ahojte babizne 🙂 no stav je momentálne veľmi divný a zháňam hocijaké info či je ešte niekto taký ,,divný “ ako ja... ako som písala vyššie gyn povedal aby som poslala dva týždne či menštruácia príde a ak nie mám prísť na vyvolávačku. Tak som teda išla, žiadne vyšetrenia nič, len sa spýtal či som si robila test. Robila, v to ráno a bol negatívny. Tak že pichneme injekciu a do 14 dni by sa mala mrcha dostaviť. Keď mi to sestrička pochvala tak gyn kričal aby mi pichli dve( myslela som že kvôli vyššej váhe) tak mi teda pichli a čakala som. Na piaty deň som sa zobudila už so značkou. Tak teda fajn- dostala som. Okrem toho že to bolo viac menej ako spinenie (neprikladala som tomu veľkú úlohu na začiatku mám menzes vždy takú) tak to celé trvalo dva dni, keby mi to nie je blbe a nepríjemne tak (s prepáčením) môžem mat jednu vložku cely deň lebo bola úplne cista akurát pokrcena... ďalšie dva dni som fungovala len s intimkami na ktorých tiež ani náznak, len taký slabý pri utreti... neviem čo si mám o tom myslieť, dr sa chová úplne zvláštne povedal toľko že to mám brat ako menzes a začať piť lieky čo mi nasadil (utrogestan) rozmýšľam nad zmenou lekára... čo by ste robili vy? (Vyšetrenie bolo len prvý krát a krv doteraz nezobrata) ďakujem Vám veľmi pekne za názor.
@gloria223 musis ist opät za gynekologom. Povedz nech ti zoberu krv a urob si zas test. Ja som mala taketo spinenie pre oboch tehotenstvach ❤.
@viskupovaandrea krv mi zobrať nechce a dosť mi vadí to že keď som si prečítala čo mám napísané v karte posledný záznam tak mi skoro oči vypadli pretože nič z toho mi nepovedal a veľa veci je ťažko zlucitelnych s realitou. Asi zmením lekára a keď mi aj nepovie že som tehotná ale možno začne môj zdravotný stav niekto konečne riešiť...
Ale ďakujem Vám obom 🙂
@gloria223 presne, musis zmenit lekara 🙂.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A čo videl na sone?