Baby menzes mi už mešká 2 deň testy všetky pozitívne sestrička ma objednala na 11.9. Myslite že už niečo doktor uvidí ? 😊
@hailey1 aj som chcela sa objednať neskôr ale k nemu sa objednať je zázrak stále plno tak som skôr
Toho 11 už by mal niečo vidiet bola som pri meskani 10 dní a bolo vidno akurat asi ešte nebude ❤
Mne meskal menzes 4 dní a už tam bolo niečo málo vidieť ale k doktorovy som išla mam pocit ze keď mi meskal 7 dní lebo keď som si robila test bol víkend
Ja som mala pozitívny test na 28 aj 29dc. Hneď som volala lekárovi, lebo beriem lieky co sa vylučujú s tehotenstvom, objednal ma hneď na 32dc na krv a zmenil mi lieky. Hcg som mala na ten 32dc hodnotu 613 a na Sone bolo vidno bublinku.
Termin /veľkosť bábätka sa úplne zhoduje morfologicky ultrazvuk s termínom poslednej menštruácie, čiže zrejme ovulaciu bola pekne načas v strede cyklu a mam to ako z učebnice.
Druha vec je ze aj lekár musí mať dobrý ultrazvuk a chcieť niečo nájsť.
Ja som sa objednávala 2 týždne po meškanie, objednali ma za ďalšie 2,cize po mesiaci a aj tak nadávali že je to veľmi skoro.. Babo ma vtedy okolo 7mm
Zavolaj sestricke, povedz jej datum ovulacie/ poslednej ms a podla toho ta objedna. Ja som sla na 10 ty den meskajucej ms, ale to bol tusim len vacok vidiet a musela som, aby mi nasadil lieky na udrzanie. Zvycajne sa objednava na 7 tt, ked uz je i stdiecko.
Malo by už byť vidno dačo, ale či už uvidí aj srdiečko, ťažko povedať, závidí aj od kvality usg. Mne tak po 2 týždňoch meškania videla gestacny, ale bijuce srdiečko potvrdila doktorka až v 8 týždni, vtedy mi dáka aj tehotensku knižku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na usg na milion percent nic. Max z krvi hcg.