Menzes mi mešká druhý deň. Uvidí už niečo doktor?

31. aug 2020

Baby menzes mi už mešká 2 deň testy všetky pozitívne sestrička ma objednala na 11.9. Myslite že už niečo doktor uvidí ? 😊

hailey1
31. aug 2020

Na usg na milion percent nic. Max z krvi hcg.

autor
31. aug 2020

@hailey1 aj som chcela sa objednať neskôr ale k nemu sa objednať je zázrak stále plno tak som skôr

miky25117
31. aug 2020

Toho 11 už by mal niečo vidiet bola som pri meskani 10 dní a bolo vidno akurat asi ešte nebude ❤

noami12
31. aug 2020

Mne meskal menzes 4 dní a už tam bolo niečo málo vidieť ale k doktorovy som išla mam pocit ze keď mi meskal 7 dní lebo keď som si robila test bol víkend

ckatka
31. aug 2020

Ja som mala pozitívny test na 28 aj 29dc. Hneď som volala lekárovi, lebo beriem lieky co sa vylučujú s tehotenstvom, objednal ma hneď na 32dc na krv a zmenil mi lieky. Hcg som mala na ten 32dc hodnotu 613 a na Sone bolo vidno bublinku.
Termin /veľkosť bábätka sa úplne zhoduje morfologicky ultrazvuk s termínom poslednej menštruácie, čiže zrejme ovulaciu bola pekne načas v strede cyklu a mam to ako z učebnice.
Druha vec je ze aj lekár musí mať dobrý ultrazvuk a chcieť niečo nájsť.

ckatka
31. aug 2020

@hailey1 mne bolo vidieť gestacny vacok na 32dc. Takže jasne ze s dobrým ultrazvukom vidno.

hailey1
31. aug 2020

@ckatka Narazala som skor na to, ze vitalitu nebude mozne posudit. Ak aj bude mat dobry usg, tak uvidi bodocku, gulicku, ale bez srdiecka. Ak dobre pocitam, tak to vychadza nejaky 6tt.

luulinkaa
31. aug 2020

Ja som sa objednávala 2 týždne po meškanie, objednali ma za ďalšie 2,cize po mesiaci a aj tak nadávali že je to veľmi skoro.. Babo ma vtedy okolo 7mm

c_est_la_vie
31. aug 2020

Zavolaj sestricke, povedz jej datum ovulacie/ poslednej ms a podla toho ta objedna. Ja som sla na 10 ty den meskajucej ms, ale to bol tusim len vacok vidiet a musela som, aby mi nasadil lieky na udrzanie. Zvycajne sa objednava na 7 tt, ked uz je i stdiecko.

ajka0207
31. aug 2020

@hailey1 ved to jej bude meškať dva týždne.
Podľa mna uvidí

jaskolka
31. aug 2020

Malo by už byť vidno dačo, ale či už uvidí aj srdiečko, ťažko povedať, závidí aj od kvality usg. Mne tak po 2 týždňoch meškania videla gestacny, ale bijuce srdiečko potvrdila doktorka až v 8 týždni, vtedy mi dáka aj tehotensku knižku.

ckatka
31. aug 2020

@hailey1 autorka sa pýtala na "niečo". Niečo samozrejme uvidí. Uvidí ci je bublinka v maternici, môže vylúčiť mimomatericove, uvidí gestacny vacok.
Srdiecko samozrejme ešte nie, to je jasne to je skoro.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre