Pekný deň prajem,
mám otázku. Menštruácia mi mešká už 9. deň. Pred týždňom som si robila test, ale bol negatívny. Raz za čas mávam posunutý cyklus o +/- 5 dní. Tentokrát ma ale nebolia kríže, ani nemám klasické príznaky ako väčšinou pri PMS. Objavili sa mi iné príznaky ako časté močenie, veľmi veľká citlivosť bradaviek, chuť behať alebo cvičiť (do takejto miery som tým nikdy posadnutá nebola). Nie som však citlivá na žiadne pachy,nenapína ma z cigariet, ani z alkoholu. Nebrala som žiadne tabletky, ani som nebola chorá. Aký máte na to názor?
Za reakcie vopred ďakujem.
urob si TT moze byt pozitivny, ak bude negativny tak k dr. na vyvolavacku-moj nazor
Ahoj. Zopakuj test. Ak bude nagatívny, treba čakať na mrchu, alebo ísť na gyn
Tak ako hovoria baby,skus znovu test....aj mne teraz meskali 9 dni a pocity ako pri tehu.....ale test negativny....potom som vypila 2dcl vina a na druhy den doraila mrcha....ak uz ti ale test vysiel pred tyzdnom negativne,pravdepodobne tehu nie si...ale pre istotu zopakuj
Tehotensky test, alebo odber krvi u gynekologa, to mas najistejsie (popripade sono).
mne meskali kramy 2 tyzdne, tiez ziadne priznaky tehotenstva ani bliziacej sa menstruacie, tehotenske testy boli stale negativne.... nakoniec po 2 tyzdnoch to prislo... bola som aj u lekara, doktorka povedala ze cakat.... bola som po tyzdni meskania.... povedala ze mam pockat este tyzden ze cas ukaze vsetko, mala pravdy, kramy prisli... 15 dni neskor ale prisli... nebola som nadsena....
U mňa by bol. 😀 😀 😀 Skús test a bude to jasné.
mne meskal 3 tyzdne a prisiel..ale zaleži ci mavas pravidelne a ci si nemala napr nejake stresovejsie obdobie aj to vela robi
baby ak nemáte príznaky tehotenstva, môže ísť o problémy so štítnou žľazou (t á má na svedomí vynechanie menštruácie)
Mne meska tiez uz 8 den..test negat.,prsia zvacsene a citlivee,vyteka mi biela tekutina,krize ma boliaa...lieky som brala...ja neviem,..lekara mam dlhodobo na dovolenke...:( ci sa mam tesit z baba,alebo mat strach z nejakej hnusnej choroby? 😒
Ahojte neviem či tu niekto je mne mešká menštruácia už 5 dní bola som u lekára a povedal mi že najbližšiu dobu menštruáciu nevidí že by nemala prísť a že sliznicu mám vysoko a TT som si robila 3 krát a bol negatívny a aj mi bral krv môže to byť aj zo stresu.. nakoľko mi lekár povedal nedávno že môj priateľ je neplodny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skúsiť znovu test