Ahojte 🙂 chcela by som poradit menzes mi meska 9 dni pred vcerom som mala negatívny tehotensky test. ..mam si spraviť opäť ? Keby som bola tehu určite by mi už vyšlo lebo posledný sex som mala pred mesiacom :-\ ťaže teraz neviem či buď test zle vyšiel alebo mi meska zo stresu? Poradte :-\spraviť si ešte jeden?
@barbi_na presne ako pise @soldi , nemusis byt tehotna. mne sa tiez uz stalo, ze mi meskal, volala som doktorovi tusim po 2 tyzdnoch a povedal mi, ze nech si este raz spravim test cez vikend (volala som mu v piatok) a ak nic, nech v pondelok pridem. tak sa aj stalo a dostala som vyvolavacku a do 3 dni som to dostala 😀
Ďakujem baby 🙂 ja už asi len stresujem lebo jedno dieťa mám a druhe si nemôžem dovoliť ...no spravim ráno test a uvidim čo bude :-\
Ahoj mne meškava aj 16 dní a rôzne. To asi nie si, ale skus pre pokoj duše ešte testík 😉 a mimochodom druhé dieta nie je katastrofa "zvezie" sa pri prvom 😉
@chymenitta33 no dúfam že to bude zo stresu. ..druhe dieťa asi nie lebo sme rozvedeny a to by mi nepadlo v hod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj urcite si sprav este jeden a radsej z ranneho mocu...kup si taky kvalitnejsi...mojej sestre meskal vyse 2 tyzdne test negat. a dr jej potvrdil tehu..drzim palce..