Menzes mi mešká 9 dní a mám zvláštne príznaky

3. dec 2020

Ahojte žienky, mešká mi menzes už 9 dni, mávam ho pravidelný teda +\- jeden deň, test mi vyšiel krásne pozitívny, takze počítam že som tehotná ale v poslednej dobe tak cca 2 týždne, mávam stále žalúdok ako na vode, a stále mám pocit že pôjdem vracať , keď niečo zjem hneď mám hnačku, zimnicu, a stále som unavená, som podráždená a úprimne nemám ani silu sa starať o chlapcov. Som na nich sama , keď že manžel pracuje v zahraničí. Tehotenstvo nebolo plánované, skôr sme sa jeden deň moc rozvášnili. S doktorka som objednaná 9.12. Mám ešte cystu pri vaječníka, môže aj tá ovplyvniť tehotenstvo? A ja chcem vedieť či mal niekto podobne príznaky ? A ak áno či to prešlo ? Ďakujem

sense
3. dec 2020

No ono sú to tehotenské príznaky a nie zvláštne príznaky, únava, nevoľnosti, podráždenosť vplyv hormónov...

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruth98
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mata370
3. dec 2020

@ruth98 áno 🙂 gratulujem 😊

andreatytler
3. dec 2020

Ale ved to co opisujes su normalne tehotenske priznaky... nic zvlastne tam nevidim.
Blahozelam.

ruth98
3. dec 2020

@mata370 Žltý výtok bez bolesti a zápachu, je tiež v poriadku ?

mata370
3. dec 2020

@ruth98 výtok môže byť. Ja som ho mala aj hnedý

autor
3. dec 2020

No nemala som takéto príznaky pri chlapcoch, pri prvom synovi som chodila do prace cely čas, nemala som ani ranné nevoľnosti ani pri prvom ani pri druhom synovi. A teraz sa cítim že by som ani z postele nevyšla a iba spala. Preto mi prišli zvládne príznaky. Ďakujem krásne

deti95060810
3. dec 2020

každé tehu je iné... ja som pri jednom tehu nemala vôbec žiadne príznaky....

andreatytler
4. dec 2020

Ta extremna unava a tuzba spat je obycajne len v prvom trimestri.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre