Ahojte, minulý mesiac mi meškal menzes 4 dni, potom na 5 deň mi išli.,, guče" krvi, iba ráno, na ďalší deň som mala iba hnedý výtok, potom už nič, tento mesiac mi mešká menštruácia 9 deň, od včera mám špinenie, ale iba keď sa utriem a na papieri mám ružové, slabo červené špinenie. Robila som si niekoľko testov, každý vyšiel negatívny, teraz som si nerobila asi týždeň, kedy si mam urobiť, alebo môžem byť vôbec tehotná? Mali ste to niektorá takto?
Ďakujem.
@radulllka Ahoj 😊 určite by som išla na gyndu, ak ti nemeskava menzes 9 dní je podľa mňa dosť dlho... A ak špiníš tak to môže byť nejaký záväžný problém.. Dúfam že budeš OK. 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked ti menstruacia meska 9 dni, spinis a test je negativny, kludne mozes mat cystu ci iny problem, ja by som sla na gyndu... tehotna asi nebudes, ale moze to byt nieco ineho... Skusila by som pit alchemilkovy caj a pridat si zelezo v tabletkach ci just sirup, ci to nepomoze.