Menzes mi mešká 9 dní a bolí ma bruško. Som tehotná?

milka456
19. okt 2020

Ahojte
Dnes mi to mešká už 9 dní test som si robila dnes po obede a je negatívny boli ma bruško tak jemne ako keby už mala prísť ms neviem čo mám robiť nabudúci mesiac bude rok čo sa snažíme o tretie miminko

milka456
autor
19. okt 2020
florianabotosova
19. okt 2020

@milka456 test je negatívny nevidím tam ani ducha. Skúste z ranného moču a keď aj ten bude negatívny tak počkajte menštruácia sa možno spustí ak nie objednajte sa ku gynekológovi. Ja som tiež bola takto keď sme sa o bábo snažili ze meškali aj 2 mesiace a nebola som tehotná.

milka456
autor
19. okt 2020

@florianabotosova počkám ešte dva dní a keď nepríde tak sa objednám
Len ma to zmiatlo lebo mne nezvykne meškať je to celé také čudné mám ešte jeden test skúsim ráno urobiť a okrem toho testy sú 25kove možno aj to je problém nevšimla som si keď som Ich kupovala.

eskop
19. okt 2020

@milka456 mne test ukazal az po 2tyzdnoch..

milka456
autor
19. okt 2020

@eskop to vážne ?
A koľko tt si už bola.
Mne sa pri prvom tehu stalo že som si urobila test neviem koľko mi vtedy meškalo no ale spravila som večer bol negatívny a ráno keď som ho chcela vyhodiť mal dve krásne čiarky a teraz má dcéra 12 rokov

queen16
19. okt 2020

Ahojte 5 dni mi to mešká ovulaciu som mala 4.10 .. včera a dnes som mala slabo hnedé spinenie mám bolesti na MS... ale MS nikde test som si robila včera poobede a bol negativny 👀... má stym niekto skúsenosti ?

noemikatka
19. okt 2020

@queen16 treba vydrzat môžeš byť tehu ale nemusis sú baby ktoré píšu že im test ukazal až keď im ms meškala az 2tyzdne 🙈✊

queen16
19. okt 2020

@noemikatka áno to viem len to spinenie mi nejde do hlavy nevieš čo to môže byt

milka456
autor
20. okt 2020

Takže u mňa plány poplach po dvoch deci červeného vína má prišla pozrieť mrcha 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre