Ahojte dievcata, presla som uz vsetky fora a diskusie. Skuste mi niektora poradit, verim, ze nie som jedina na svete kto ma taketo priznaky a uz to iste niektora z vas zazila 🙂 skuste ma dat do kludu alebo vyviest z omylu 🙂 takze: 8 dni meskaju, cyklus mam pravidelny ako hodinky 28dni, boli ma podbrusko najma na lavej strane ale uz to preslo do takeho skor vseobecneho bolenia podbruska, krize - to som uplne odpisana zo dna na den ma bolia viac a viac, z rana mi byva tak tazko niekedy az na vracanie, ale nevraciam, vobec nepocitujem hlad, az vecer ma chytia hlady, ze sa bojim samej seba 🙂))) nemozem citit maso - varene, mam chut len na ovocie stale - to ale asi nie je podstatne. Naladova som, ze sa nespoznavam, keby som moj chlap tak sa nemam rada za posledny tyzden 🤦♀️ Prsia ma nebolia, akurat su zvacsene povedala by som skoro o cislo 🙂)) vtipne 🙂)) avsak napriek tomu, testy ukazuju negativne vysledky, robila som tri a vsetky negativne. Volala som k lekarke, kazala tyzden este pockat a nasledne prist ak sa nic nezmeni. Co si prosim o tomto myslite? Niekto kto to mal podobne? Moze to byt tehu alebo mi sisi? Dakujem vam za rady 🙂
@krimhilda ahoj ako si dopadla? Mne ms meska 5 dni, ale testy su negatívne. Mám väčšie prsia a sem tam ma zaboli v podbrušku a som nafuknuta. Od ovulky je to uz 19dni tak si myslim ze tie sproste testy to uz mali ukázať a stale nic 😥
@janka15791 meskali 12 dni a zrazu prisli... bola som u lekarky, povedala mi ze je vsetko v poriadku u mna. Nechali sme to tak, snazime sa dalej a neprepadavam uz ziadnym priznakom ani nicomu, najlepsie bude netlacit. Pride to, ked to ma prist. Drzim ti palce, daj vediet...
@krimhilda ahoj..mne nakoniec meškali týždeň a prišli... tiež uz neverim svojmu telu..ta psychika teda robí divy. Nebudem veriť tomu že som tehu kým nebudem mať 2 čiarky na teste... snažíme sa ďalej..hadam to výjde čoskoro ..aj tebe drzim palce 😉
@janka15791 opat meskam 5dni.... ale neriesim, minuly cyklus bol 42 dni, takze mam tento mesiac este cas 😂 v kazdom pripade dame si vediet, testy nerobim, kaslem na to...
@krimhilda drzim palce 😉😉😉...ja čakám na plodne dni 🤔😅
@krimhilda ja som sa tiez takto minuly mesiac sklamala, kramy vzdy presne ako hodinky, a zrazu bum 6 dni meska, bolo mi na grcanie neustale a len by som spala...ale testy negativne ale tak dufala som...a zrazu kramy....tiez uz neverim telu, ani nekukam uz kalendar kedy mam dostat kramy, kaslem na to...iba som vytocena ze preco ma telo takto odrbava :(
@janka15791 opat prisli 🙂)))
@krimhilda skoda :(
@janka15791 nevadi, ideme dalej ;)
@janka15791 jani ahoj, tak a teraz mi povec, lebo ja som uz uplne na nervy... od kedy sa snazime, moj cyklus si robi co chce... 17 rokov som mala cyklus ako hodinky 28 dni... posledne tri mesiace zacalo to 39 dnovym, dalsi mesiac 34 no a tento mesiac 41 s tym, ze od vcera mam hnedy jemny vytok miesto menstruacie... testy su samozrejme negativne. Som ako na ihlach, cakam kedy sa to rozbehne a nic... co si mam o tom mysliet? Isla by som k lekarovi ale to bude mozne najskor v stredu vzhladom na dni volna. Bojim sa len, aby nieco nebolo zle.... docitala som aa ze to moze byt aj v tehotenstve, ale tomu uz neverim, kedze vsetky testy negativne... co si mam o tom mysliet? 🤦♀️
@krimhilda možno že si veľmi v strese tým, že sa dlho snažíte 🤔..mne tak predĺžil cyklus posledné 2 roky vždy v lete lebo bolo strašne veľa roboty tak som mala od 40 do 50 dní čo som nechápala ale ten stres robí divy 😅 a možno v tom bude nejaky zdravotný problém ale myslím si skôr že to bude psychika..nakoľko ja som sa lekara nato pytala a on, že som úplne zdrava nevidí žiadnu prekážku, aby som mala taký dlhý cyklus. Len, že mi neskôr nabieha ovulacia a tym pádom je neskôr menzes. Inak sa mi oplatilo robiť si v novembri ovulacne testy, tak som si odsledovala ze som ovulku mala na 20deň až a podarilooo sa po polroku konečne🤰Podľa krámov som 7+4tt, ale myslím si, že je to menej cca 6+6 podľa tej ovulky. Všetko uvidím až 2.1idem na prvú kontrolu 😊
@krimhilda čítala som aj niekde, že keď si zena namysla ze je tehotná tak jej niekedy nedojde aj menzes... podľa mna to bolo u mna tiež tak vtedy keď mi meskali...ja som mala vselijake priznaky 😂
@janka15791 blahozelam Jani, nooo ale ja prave to beriem sportovo, naozaj netlacim nijako ani nic, akoze chceli by sme ale neblaznime sa... toto co sa mi deje sa mi nikdy nedialo... no nic uvidime, stale je vsetko rovnako, akurat ze ma boli brucho dnes cely den :(
@krimhilda tak neviem... hadam sa čoskoro podari 😉...ja som teda mojho uz tlačila posledné mesiace, že teraz by sme mali a tak 😂...ale zase keď bolo po ovulke som to nejako neriešila respektíve som nemala taký pocit že sa podarilo..a ono sa podarilo ☺️☺️☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vyzerá to na tehotenstvo ale aj tak istota bude až po kontrole u lekára