Menzes mi mešká 8 dní a mamatest je negatívny

naomis
17. mar 2013

Žienky, máte niektorá z vás skúsenosť s gs mamatestom? robila som si ho včera, vyšiel negatívne. Menštruácia mi mešká už 8 dní... neviete mi poradiť či tento test patrí k tým spoľahlivejším alebo radšej skúsiť iný? poprípade o koľko dní sa oplatí spraviť ďalší?

awalancha3
17. mar 2013

hm, mamatest 10, ci 25 ka su najlepsie testy....... fakt su spolahlive...... kontrolna ciarka vysla pekne?

awalancha3
17. mar 2013

pepino, woman secret ci barbara su nie ze nespolahlive, oni ti tehotenstvo ukazu tiez, ale asi az vtedy, ked uz dieta kopká 😀 , ale vázne.... mamatest a gravitest su ozaj velmi spolahlive znacky..... urob si este jeden....

dadli
17. mar 2013

obavam sa, ze GS mamatest patri k najlepsim testom ... dalsi test skus kludne na druhy den, ak aj te vyjde negativny, chod k doktorovi. on ti uz povie co je vo veci. ale su tu mamicky, ktorym test ukazal // az 2 tyzdne po meskani MS a vsetko bolo OK.

naomis
autor
17. mar 2013

áno, kontrolná vyšla dobre 🙂 ďakujem vám za odpoveď ...zajtra skúsim ešte jeden a uvidíme 🙂

mojedieta
18. mar 2013

@naomis Ja som mala meškanie 7 dní menzesu a tiež som si robila tieto dva testy a oba boli negatívne. Na 8. deň som dostala mrchu 😒

blairgossip
15. aug 2015

@naomis ako si dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre