Žienky, máte niektorá z vás skúsenosť s gs mamatestom? robila som si ho včera, vyšiel negatívne. Menštruácia mi mešká už 8 dní... neviete mi poradiť či tento test patrí k tým spoľahlivejším alebo radšej skúsiť iný? poprípade o koľko dní sa oplatí spraviť ďalší?
pepino, woman secret ci barbara su nie ze nespolahlive, oni ti tehotenstvo ukazu tiez, ale asi az vtedy, ked uz dieta kopká 😀 , ale vázne.... mamatest a gravitest su ozaj velmi spolahlive znacky..... urob si este jeden....
obavam sa, ze GS mamatest patri k najlepsim testom ... dalsi test skus kludne na druhy den, ak aj te vyjde negativny, chod k doktorovi. on ti uz povie co je vo veci. ale su tu mamicky, ktorym test ukazal // az 2 tyzdne po meskani MS a vsetko bolo OK.
áno, kontrolná vyšla dobre 🙂 ďakujem vám za odpoveď ...zajtra skúsim ešte jeden a uvidíme 🙂
@naomis ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
hm, mamatest 10, ci 25 ka su najlepsie testy....... fakt su spolahlive...... kontrolna ciarka vysla pekne?