Menzes mi mešká 7 dní. Som tehotná?

18. sep 2023

Ahojte prikladám foto neviem či som tehu 🤔
Menzes mi mešká 7 dni testy vyšli "asi "pozitivne nevyznám sa v tom
Bola som na gynde a tam mi povedala ,ze nie som tehotná tak teraz neviem ci som alebo ne🤔

janai1
18. sep 2023

Príbalovy leták si nečítala?

thereisabear
18. sep 2023

Sú dosť jasne pozitívne. Gyn ti brala aj krv? Kedy si tam bola?

autor
18. sep 2023

@thereisabear dnes ráno ,krv nebrala ,len preskúmala rukou🤔🙈

autor
18. sep 2023

@janai1 čítala ,ale netuším či sú čiarky dostatočne evidentné ☝️

cookie29
18. sep 2023

a ktory je prvy a ktory druhy test? Robene v ten isty den? Ved si zajdi do labaku na krv ako samoplatca. Ale teda akoze naco si sla na gynekologiu? Lebo testy su urcite pozitivne, ale takto skoro tam nic nezisti.

janai1
18. sep 2023

To by ma zaujímalo aké iné by si chcela ešte ... aj slabá čiarka (co tieto nie sú) znamenajú pozitívny test
To čo máš za gynekologičku keď ide v cca 4tt kontrolovať tehotenstvo rukou? Čo čakala, že 5mm plod jej dá highfive?

autor
18. sep 2023

@cookie29 ten co držím je zo včera rana a ten položený na podlahe dnešný a som tam s vysledkami a mam aj pleseň tak to bolo všetko co prebrala a isto iste vraj nie som tehotná

ankare
18. sep 2023

Toto sú jasne pozitívne testy.

autor
18. sep 2023

@janai1 🤣🤣asi hej čakala ,len 🖐️

sara288
18. sep 2023

Ale to sa dá v takomto štádiu zistiť IBA z krvi, nijak inak. Na ultrazvuku to ešte tak skoro nevidno, to až po takom 2-3 týždňovom meškaní menštruácie, palpačne (rukou) už vôbec nie.. pani doktorka ti buď mala povedať, aby si sa vrátila neskôr, alebo ti normálne zobrať krv a tam to v labáku zistia za deň-dva.

nevenka
18. sep 2023

Akakolvek druha ciarka znamena pozitivny vysledok. Takto skoro nevidi dr. nic ani na sone nie este len "pozrie a vysetri rukou" 🤭😅.
Moj lekar mi vzdy povedal, pockat 2 tyzdne meskania menzesu sa objednat. Teda od poslednej MS to vyvhadza na 9.-10. tyzden. Ak by boli komplikacie, prist aj skor. Teda bolesti, krvacanie. Inak ani krv na HCG neberie, ked predpoklada, ze nebude problem. V zmysle, ze si nemala potraty, nedarilo sa dlhsie otehotniet atd...
A potom uz na sone aj daco vidi, vie zmerat, vidi akciu srdca.
Pri takejto ciarke by som ani na krv nesla, naco? Tehotna si.

autor
18. sep 2023

@sara288 ďakujem ti za odpoveď,ja som to tiez tak čakala a sa aj pytala ale popravde ma odrovnalo ,ze nie som tehu
Dokonca mi ponúkla či niečo da na vyvolanie menzesu🙈🥹
Ďakujem za rady som spokojnejšia 🥰,ze tu nádej ešte je

nicollette332
18. sep 2023

To co za lekarku? Vsak podla testov si tehotna, menzes ti meska, tak ja nechapem. Co tam chcela akoze rukou nahmatat. Ani sono nerobila? Nic?

epoka
18. sep 2023

V prvom rade už by som začala uvažovať nad zmenou lekárky. Ja som takto menila v 9tt tiež pre prístup. Skús možno súkromného dr o dva týždne, nech sa na teba pozrie.

autor
18. sep 2023

@nicollette332 asi je na čase ju zmeniť,ona je podla mňa 65-70 ročná doktorka a nema ani počítač (stále píše na písacom stroji) nie to ešte sono
Tu starostlivosť ktorú som od nej mala doteraz som myslela že je postačujúca 🙈

januska12323
18. sep 2023

Nechápem, čo chcela zistiť rukou? A vôbec načo si tam išla tak skoro. Najskôr o dva týždne na sono ale podľa testov tehotná si lepšie čiarky už nebudú.

nikha2809
18. sep 2023

Tí čo máš za Dr? 😃 ja by som hľadala ineho

autor
18. sep 2023

@januska12323 ☝️ zaniesť výsledky z prsníkov a tiež mám pleseň 🥹☝️tak zato som sa tam valila a predpísala mi vkladacky ktoré sa nemôžu v prvom trimestri 🙈🙈🙈🙈

januska12323
18. sep 2023

To je odborníčka teda, hľadaj niekoho normálneho a pani pošli radšej na dôchodok 😁

ivik4
18. sep 2023

A teraz co planujes robit ked mas taku divnu dr ? Prides k nej o 2 tyzdne a budes sa dozadovat sona alebo ?
Este som nepocula zeby niekto takto vysetroval ked mas pozitivny test

lucia851
18. sep 2023

To čo je za lekára?už aj ho zmeň

autor
18. sep 2023

@ivik4 teraz ked som si aj vdaka diskusii ista ze tehotenstvo podla testu je tak počkám ,zatial zistim ci gynekológ kam uz dávnejšie chcem by ma vzali☝️👌🫶

2006_1211
18. sep 2023

Si tehotná dokým nemáš nejaký zdravotný problém. Zmeň gynekologa

tehotna40
18. sep 2023

Určite zmeniť lekárku, testy sú jasne pozitívne.

cookie29
18. sep 2023

no a este ti aj pekne zosilneli ciarky, aj ked to nic neznamena... netusim odkial si, ale urcite by som zvazovala zmenu lekara... pri takejto by som si nebola ista, ze budem kludna

jeanne14
18. sep 2023

Zmeň hneď gynekológa, rovno povedz o čo ide a určite ta nejaký vezme. Tehotná podľa testov si.

barju
18. sep 2023

Máš pekné čiarky,tehotná si, a doktorka nech vráti diplom. V 5.tyzdni by malo byť vidieť gestacny vacol na sone (ktoré nespravila) o týždeň by už mohlo byť počuť srdiečko,prosím zmeň doktorku kým nie je neskoro. O bábätko musí byť dobre postarané v tehotenstve,ak ti nebude robiť adekvátne vyšetrenia,môže prehliadnuť vrodenú vadu alebo ine

kessica87
18. sep 2023

Smiem sa opýtať koľko máš rokov?

autor
18. sep 2023

@kessica87 🙈🙈46

autor
18. sep 2023

@jeanne14
@barju ďakujem za odpoveď tebe aj všetkým ostatným 🫶👌

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre