Ahojte, neviem už čo robit asi sa s toho už zblaznim :( s priateľom sa snažime o dietatko momentalne mi menštruacia meška 7 den. Test je stale negativny od minuleho tyzdna ma bolia krize mala som aj slabe spinenie a vsak teraz mam stale len slaby biely vytok. Pocitujem aj podobne bolesti ako pri menstruacii a dost casto som unavena a je mi zle od žaludka. Neviem co si mam uz o tom mysliet :( Mali ste aj vy niečo podobne mozem byt tehotna ? Po kolkych dnoch meskania mozem ist ku gynekologicke ? Za odpovede dakujem. Pekny den 🙂
@veronika1037 mysliš ze po 7 dnoch meskania by mi mal uz aj test ukazat ci som alebo je mozne ze je to este skoro. Ach uz fakt neviem akurat mi nejdu do hlavy tie nevolnosti 😒
a co takto ist k lekarovi hm
Preboha, to fakt kazdy tyzden sa niekto dotazuje, ci moze byt tehotny??? Mozes a nemusis byt tehotna. Ako to mame na dialku vediet? Sa mi to tu zda ako v pomocnej skole. Nic v zlom. Bolesti krizov a unava mozu byt od milion inych veci a nie po 7 dni od styku.
@stanulienkat
Pisala som ze mi meska menzes 7 den a nie ze mam 7 den od styku 😉
@dedis ja ani neviem po akom case ukaze test... skus skocit k gynekologovi a povedat mu ze sa snazite o babo a je ti stale nevolno...
test by ti mal ukázať či si tehotná aj prvý deň po tom čo ti mešká menšturácia ale zase sú ženy, ktorým ani prvý mesiac neukazuje pozitívny test. zase je pravda v tom, že keď tak veľmi chcete bábätko tak sa mohlo stať aj to, že si si príznaky jednoducho nahovorila a kľudne ti aj kvôli tomu môže meškať. najlepšie by bolo ísť k doktorovi 🙂
Dakujem za odpovede skusim skocit teda k lekarke a uvidim. Dufam ze to dopadne dobre 🙂
Prvy test mi ukazal po troch dnoch meskania, druhy x ked som bola som sa testovala dva dni pred prichodom a tiez ukazal pozitivny. Lekar ti spravi sono a uz bude vidiet ked nie srdiecko tak dutinku..
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Nič v zlom.Ale ak dospelá žena nevie,že cyklus sa vekom mení a kľudne môže meškať aj týžden.Ak je test negatívny.S veľkou pravdepodobnosťou tehotná nebudeš.Niekedy test môže výjsť hneď niekedy až v 4 týždni.Nevoľnosti neprichadzajú po týždni.A ak aj áno u každej ženy je to inak.Prvoradé čo by si mala robiť je byť v kľude.Všetko má svoj čas.A mimochodom google je fajn vec....Čoto by ste už mohli vedieť o svojom tele.Ešte takú 13tku pochopím ale zena po 20tke by si mohla čoto naštudovať.
dedis - aký máš vlastne problém? A vlastne kvôli čomu musíš ihneď ísť ku gynekologičke?
Mohla si mať posunutú ovuláciu a preto test ešte nič neukazuje a v podstate to ani nemeska ms,len prebieha lutealna fáza. Neviem či bežne mavas pravidelný cyklus. No ak ti test nič neukazuje,môžeš skúsiť lekára,zoberie krv na hcg,tam sa ukážu aj nižšie hodnoty. Alebo ešte pár dní čakať a skúsiť opäť testovať. Držím palce 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja ked som chcela otehotniet casto som si nahovarala priznaky... ja by som neverila priznakom ked nie je pozitivny test... ale nikdy nehovor nikdy 😉