Ahojte , poradte prosím ... Viem , že mam čas to zistovat , ale som nervozna. Robila som si tehotensky test , ale vyšiel negatívne . No napriek tomu menzes mi mešká už 7 den ... a trošku ma bolia prsia , tak ako to bolo pri prvom.
Keby to bolo možné , tak aj viem kedy by sa to stalo t.j. minulý štvrtok a v nedelu nato som mala dostat no doteraz nič , tak možem byť tehotná alebo nie???
no to že mi meskal takto dlho sa stalo dva krat v živote ... tak neviem ...
@12smile12 držim palce ja idem až utorok a to už budem 2 tyždne meškať s ms.. ale testy negat:( priznaky tehu by som našla všetky :D:D ale tie testy mi nejdu do hlavy no tak uvidimeee a držim zajtra palcee🙂)
@mezike ano lenže ja už mam 13 den po očakavanej ms. a testy nič :(( aj dnes rano som robila anič:( tak uvidime nooo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@12smile12 otehotniet 4 dni pred ms je malo pravdepodopne, ale aj tak mozes byt tehotna...ak ti ms nemeskava, chod v pondelok ku gynekologovi a budes vediet, na com si, lebo kludne mozes mat aj nejaku cystu, alebo zapal...