Menzes mi mešká 7 dní a mám bolesti v podbrušku

cicaaa007
16. dec 2020

Prosim tehotná žena asi v 1-2-3 mesiaci keď sa zohne alebo tak má vypuklé alebo pokrčené bruško?
Môže stiahnuť bruško? ak áno ako moc
prosim pomoc nikdy som nebola tehu neviem ako to chodi😂a meskaju mi krámy už 7 dní a už asi mesiac alebo niak tak mám bolesti v podbrušku na lavej aj pravej strane a v poslednej dobe v celom bruchu ma tak niekedy pichá prosim pomožte.. Hlavne mi povedzte ze ako by vyzeralo tehu bruško

acer11
16. dec 2020

@cicaaa007 je mi ľúto...tu sa pomôcť nedá

sisa_s
16. dec 2020

A test?

zdencaaaa
16. dec 2020

V prvom v druhom ani v tretom mesiaci tehu brusko nehladaj. Sprav si test a chod na gynekologiu, najlepsia rada aku ti mozem dat ;)

3petka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cicaaa007
autor
16. dec 2020

@sisa_s už som sem raz písala .. maminu mám veľmi chorú preto nechcem chodiť po doktoroch a ani do obchodov nechodím (požiadala ma o to lebo sa bojí) preto hladám radu tu

sisa_s
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3petka
16. dec 2020

@cicaaa007 takze ak mamina bude chorá 9 mesiacov ty nepôjdeš vôbec k Dr.?

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@3petka pôjdem ale chcela by som najprv radu .. nechcem aby sa stalo niečo mojej mamine

fokuska
16. dec 2020

@cicaaa007 A do prace nechodis? Potraviny a drogeriu nekupujes? Lebo presne tak ako riesis nakup potravin a drogerie, tak si vies kupit aj tehotensky test a budes vediet na com si.

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@fokuska no prácu momentálne nemám kedze pracujem ako šefkuchárka na jednom hoteli

fokuska
16. dec 2020

@cicaaa007 Dobre, ale ak ja byvas len s mamkou, tak sa s nikym nestretavate, nejdes nakupit ani potraviny? Ze nie si schopna dostat sa k tehotenskemu testu? Potom z coho mozes byt tehotna ked sa takto izolujes?

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@fokuska bývala som s priatelom každý den len mamina sa necíti dobre poslednú dobu tak som tu teraz s nou lebo ocino je práve v zahranicí a sme na našej chalupe práve takže tu máme dost jedla a zatial netreba ísť preč preto hľadam pomoc tu

fokuska
16. dec 2020

@cicaaa007 Tak bohuzial, takto cez internet ta nikto nezdiagnostikuje. Jedine ze sa dostanes k testu, alebo pockas kym sa nedostanes k lekarovi.

veronikaszabova
16. dec 2020

Baby, skoda slov... to je Hesova0000

fokuska
16. dec 2020

@veronikaszabova Tiez som mala ten pocit...

veronikaszabova
16. dec 2020

@fokuska ja uz vcera pri jej prvej diskusii. Ze ju to bavi.
3x jej zrusili ucet
1x odisla skorej, ako ju zrusili.

Ani tento nick jej dlho nevydrzi

fokuska
16. dec 2020

@veronikaszabova Registrovala som hesova0000 a kakavko8 alebo tak nejak, ostatne mi asi usli :D

veronikaszabova
16. dec 2020

@fokuska hesova0000, kumova_0000, slniecko1988 --- tieto jej zrusili.
A teraz naposledy kakavko8 - ten zrusila ona

sisa_s
16. dec 2020

A ocenenie Detektiv koňa 2020 ziskavaaaa 🎉🎉🏆 @veronikaszabova 🎉🎉🎉

veronikaszabova
16. dec 2020

@sisa_s ty blazon 🤣🤣🤣🤣🤣
Sak aj ty si mala tusaka. Nam neutecieeeeee 🤣🤣🤣🤣🤣

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@veronikaszabova prepáčte baby ale ja som sa vás len normálne spýtala ja ani neviem kto je tá druhá žena ja som vela krát čítala na tejto stránke príspevky tak som sa skúsila zaregistrovať .. Nič zlé som nenapísala len ma to trápi to je všetko 😄

anjelicek26
16. dec 2020

@cicaaa007 priatel ti donesie test. Viac nemusis analyzovat.

veronikaszabova
16. dec 2020

@cicaaa007
"kto je tá druhá žena...." to iste si pisala aj pod ostatnymi nickmi.
Ja som ta nahlasila - skontroluju ti IP adresu a ked si to ty, zrusia ti aj tento nick.

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@veronikaszabova ako ja fakt nechápem tu sa nemôže ani človek nič opýtať🤣

zirafienka
16. dec 2020

@veronikaszabova 😂😂😂Veronika, vitaj. A záhada je objasnená...😂

nelca0510
16. dec 2020

@cicaaa007 katastrofa. Nepoužíva slovo kramy. Na základe toho vieme, s kým mame docinenie.

cicaaa007
autor
16. dec 2020

@nelca0510 ach ano dobre mate pravdu som to ja

nelca0510
16. dec 2020

@cicaaa007 ja neviem kto si, ale @veronikaszabova je dobrý investigativec. Ak más podozrenie na tehotenstvo, rob si test

veronikaszabova
16. dec 2020

@cicaaa007 no huraaaaa. A ze nepoznas hesovu.

Takze pre tie, ktore nevedia co je zac - 12 rocne dieta, co si mysli, ze je tehotna ( zo spermii napriklad na wc mise, klucke,....)
Vymysla si rad radom - mamu najprv nema, umrela. Potom uz ju zahadne ma.

veronikaszabova
16. dec 2020

@nelca0510 12 rocna panna to je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre