Ahojte dievcata idem sem s prosbou podelit sa o vasu skusenost dnes som bola na gynekológii ms mi meska 7 dni testy su pozit prilozim foto a na ultrazvuku bola vidiet iba tala mala gulicka 7.3mm odmerala doktorka zartja mi dojdu visledky z krci hcg mala ste taketo nieco aj vy na ultrazvuku malinke na 7 dni meskania ms a potom to dopaflo ok? Druhy termin mi dala az 2 juna dakujem pekne
@srdiecko99 Po meškaní 7 dní tam ešte moc nie je čo vidieť, keď ti dala termín takto, tak je zatiaľ všetko v poriadku. Inak by ti to dr už povedala. Držím palce 🙂
@srdiecko99 je to tam a je to ok
@tehotna40 boze toto mi velmy pomohlo je to skoro ako moje len to mas trosicku vatsie ale nevadi skoro sedi este raz dakujem krasne za tvoju namahu fakt mi to pomohlo dakujem pekne ❤️
@srdiecko99 mne doktor vzdy povedal, ze treba prist na prvu kontrolu az ked 2 tyzdne meska, idealne este trosku neskor. Takze asi je to ok.
@nevenka mne mešká try týždne..no neviem chystám sa v piatok
@tehotna40 takze dnes mi volala doktorka ze je hcg400 podla vas to je ktory tyzden?
Na 7 dní meškania he to duper...niekedy není ešte vôbec nič vidieť....
Gratulujem ❤
@zuzi0911 a hcg v krvi vyslo na 400 podla vas to je pohode?
Samozrejme je to v pohode he nemôžeš hneď čakať ze tam bude vidieť babo keď je to zatiaľ mala fazuľka 🤭 gratulujem držím palce
@dada0902 dakujem za podporu
@srdiecko99 no ako, všetko v poriadku ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@srdiecko99 Určite je to ok...🙏❤