Menzes mi mešká 7 dní

srdiecko99
18. máj 2022

Ahojte dievcata idem sem s prosbou podelit sa o vasu skusenost dnes som bola na gynekológii ms mi meska 7 dni testy su pozit prilozim foto a na ultrazvuku bola vidiet iba tala mala gulicka 7.3mm odmerala doktorka zartja mi dojdu visledky z krci hcg mala ste taketo nieco aj vy na ultrazvuku malinke na 7 dni meskania ms a potom to dopaflo ok? Druhy termin mi dala az 2 juna dakujem pekne

karamelka1234
18. máj 2022

@srdiecko99 Určite je to ok...🙏❤

nikasmile
18. máj 2022

@srdiecko99 Po meškaní 7 dní tam ešte moc nie je čo vidieť, keď ti dala termín takto, tak je zatiaľ všetko v poriadku. Inak by ti to dr už povedala. Držím palce 🙂

valdovalda
18. máj 2022

@srdiecko99 je to tam a je to ok

tehotna40
18. máj 2022

7 mm 9 dni meskania a uz má 17 mes 😉 je to úplne v poriadku, držím palce a veľa zdravia 🙂

srdiecko99
autor
18. máj 2022

@tehotna40 boze toto mi velmy pomohlo je to skoro ako moje len to mas trosicku vatsie ale nevadi skoro sedi este raz dakujem krasne za tvoju namahu fakt mi to pomohlo dakujem pekne ❤️

barborkapechova
18. máj 2022

Ahojte dievčata som tu nová a dnes som robila test prvý krát taký to digitálny ..čo myslíte mám veriť ?? Bábätko mi strašne potešilo ..načo sa snažíme už dlhšiu dobu..😏

nevenka
18. máj 2022

@srdiecko99 mne doktor vzdy povedal, ze treba prist na prvu kontrolu az ked 2 tyzdne meska, idealne este trosku neskor. Takze asi je to ok.

barborkapechova
18. máj 2022

@nevenka mne mešká try týždne..no neviem chystám sa v piatok

srdiecko99
autor
19. máj 2022

@tehotna40 takze dnes mi volala doktorka ze je hcg400 podla vas to je ktory tyzden?

zuzi0911
19. máj 2022

Na 7 dní meškania he to duper...niekedy není ešte vôbec nič vidieť....
Gratulujem ❤

srdiecko99
autor
19. máj 2022

@zuzi0911 a hcg v krvi vyslo na 400 podla vas to je pohode?

dada0902
19. máj 2022

Samozrejme je to v pohode he nemôžeš hneď čakať ze tam bude vidieť babo keď je to zatiaľ mala fazuľka 🤭 gratulujem držím palce

srdiecko99
autor
19. máj 2022

@dada0902 dakujem za podporu

tehotna40
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tehotna40
30. máj 2022

@srdiecko99 no ako, všetko v poriadku ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre