Menzes mi mešká 7 dní

nika11103
30. máj 2021

Ahojte menzes mi mešká cca 7 dni dnes vecer som vypila dve deci vina a asi liter sódy a teraz som si spravila test a negativny , Dočítala sim sa na nete že môže byt príliš zriadený moc myslite že je to moj prípad ?

kkovacovak
30. máj 2021

@nika11103 najlepšie testovať vždy ráno. Neskôr ukáže aj v takomto prípade ale na začiatku vždy ráno. Kedy bola ovulacia? Aj to môže ovplyvniť že test ukáže na začiatku negativitu.

anjelicek26
31. máj 2021

Pri 7 dnovom meskani si mozes robit test aj po troch litroch a bude pozitivny. Ak budu dalej meskat, chod na krv k lekarovi, tam to mas na isto.

joja101
31. máj 2021

Môže to tak veru byť ale ako ak by si bola tehotná, tak si myslím, že by to test ukázal. Ale tak pôretestuj sa ešte niekedy najlepšie hneď ráno a uvidíš, keď tak si zájdi na gyndu

zuzuliennka1
31. máj 2021

@anjelicek26 mne menzes meskal 10dni a test pozitivny nebol.😉 vynechala mi perioda zo stresu, nakoniec to boli dva tyzdne meskania kym menzes prisiel.
takze nie, nie vzdy meskanie znamena pozitivny test, je tam xy dovodov, nech si test spravi urcite rano a ak bude negat. a stale nic - tak dr.

anjelicek26
31. máj 2021

@zuzuliennka1 ved tak to bolo myslene, ak by je tehotna, test uz ukaze, ak po tyzdni meskania negativny test, tak s velkou pravdepodobnostou tehotna nebude.Ak teda nema nejaky mega nepravidelny cyklus.

nika11103
autor
31. máj 2021

Ďakujem dievčatá ... cyklus mám takýto ... partner 20 percent pohyblivosť spermií . Je mi jasne že mi nebude dopriate stať sa mamou 😢😢😢😢😢😢😢😪😪😢 život pre mna stratil zmysel

martinaju
31. máj 2021

@nika11103 takto nehovor, po prvé kľudne sa môže podariť prirodzene len to bude trošku ťažšie ale nič nie je stratené a ak by aj nie sú aj iné alternatívy 🙂 hlavne hlavu hore 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre