Ahojte.... Pred 4 dňami som si robila tri tehotenské testy... Boli tam síce slabé ale boli dve paličky... Dnes mi MS mešká 6 dní tak som si robila aj digitálny test ale ten vyšiel negatívne (pripájam foto)
Som z toho dosť zmätena 😶
gratulujem.... isto si tehotna. aj ja som takto mala 🙂
@evinkakub vážne? Aj digitálny si si robila a mala si ho negatívny?
@zuzka20011991 ano, así si tehotna len kratko 🙂) bola som z toho taka vyvedena z rovnovahy, ze som si potom este behom troch dni urobila dalsie styri testy roznych znaciek :D
az potom som navstivila gynekologa 🙂))
Moze ist o biochemicke tehotenstvo. Vtedy su testy slabe a nesilneju.
Alebo biochemicke a ms pride, alebo si zle urobila Digitalny.. Mala si ho krakto namoceny.
Uvidis. Urob zajtra test zase alebo pozajtra
@hennyinnsbruck digitálny boj urobený presne podľa návodu len som ho nerobila z ranného mocu
@zuzka20011991 mne sa raz '' podarilo '' ho zle spravit, rychlo som pocitala sekundy😂😂😂🤷♀️🤦♀️
Pri takych ciarkach by aj poobede malo 1-2 ukazat... No uvidis..
@hennyinnsbruck no neviem možno som aj ja rýchlejšie počítala..... Každopádne časom uvidime
@dzukeles dva testy som si robila v druhy deň meškania a jeden test som si robila tretí deň meškania...... Len ten digitálny som si robila dnes (6ty deň meškania)
@zuzka20011991 ja som si robila digitálny test asi týždeň po oplodnení ešte som dokonca mala pred menštruáciou a už mi vyšlo pozitívny 1-2 týždeň a normalny test mi vyšla úplne slabučká čiarka ako máš ty tak môže byt že ten digitálny bol zle spravený . Mne momentálne mešká 10 dni a už mám úplne silne obidve. Takú slabučku ako máš ty som mala tak týždeň po oplodnení. Ale každý to má individuálne.. držím palčeky 🍀🍀🍀
@patrikaaa1 blahozelaaaaaam 😉
Tak čas ukáže ci som alebo nie....
ahojte potrebovala by som radu ak stim niektora zvas ma skusonost pred 3 dnami som si robila test bol pozitivni aj vcera bol no dnes rano som si robila test inej znacky a bol negativny mam aj nejake priznaky bolia ma prsia aj mavam zavraty tak neviem co si mam myslet o babetko sa z manzelom uz snazime 3 roky
treba ísť k doktorovi, nech ti zoberie krv 🙂 ono tie testy majú rôznu citlivosť vieš 🙂
Vyšlo ti to? ☺️ Čakáš bábätko? Ak áno, gratulujeeeem. Ja som mala rovnaké testiky ako ty, a už som skoro v 19tyzdni ☺️
@patrikaaa1 tiez som teraz tak natom ci mam spraviť alebo nie uz mam viac nez týždeň od MS snažíme sa no neviem ci urobit test ci mi nejakého ducha ukáže
@zuzka20011991 ako si vtedy dopadla?
@anonym00000
Bola som tehotnaaa 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzka20011991
Naistejsia je krv ta ta nepusti