Ahojte mešká mi menzes 6 dni a testy sú negatívne posledné dni mi je nevoľno strašne hlava sa mi krúti a strašne som unavená inak bolesť pŕs nemám a brucho má sem tam pobolieva
Jedno mimi už mám a test mu ukázal hneď na 3 deň od meškajúcej ms dve čiarky aj keď pravda že ta druha bola veľmi slabá
Chcem sa spýtať či je možné stále dúfať v tehu či sa s tým niekto stretol
Ms mám rozhádzanu od porodu raz príde o 5 dni skôr potom neskôr ale 6 dni mi ešte nemeškali
@pluss tak niekedy je presný ako hodinky niekedy príde skôr a niekedy mešká 2 dni ale 6 dni nikdy nemeškali a to som 2 roky od porodu
Ja sa len pýtam či mal niekto už takú skúsenosť
Lebo príznaky tehu mám riadne hlavne tie kríze a vône všetko mi zapácha
Asi ti len mešká keď máš testy negatívne. Moje PMS je ako počas tehu. Pocit na vracanie, kŕče, bolesť pŕs,rôzne chute a tehotná nie som. Perióda príde len asi máš posun
@andulka1988 potom sa ozvem
Mne meskali 9 dni a testy negativne....az na nejaky 16ty den som mala pozit. Malo hcg som mala
@pipka28 tak som rada že aspoň niekto 🙏 pretože tento mesiac cítim že sa to podarilo
Cítim sa ako pri prvom len teraz mi to test nechce zachytiť dnes je to týždeň počkám ešte pár dni a skúsim ďalší
@pipka28 pretože nikdy mi takto nemeškali a mám úplne bledý výtok ako som mala pri prvom
Ja som vtedy 2 druhy testov vyskusala a oba negativne. Ak si moc nedockava tak si kup viacej druhov testov.mozno niektory zachyti. Mozno mali tieto testy malo farbiva v sebe. Ktohovie. Drzim palce nech sa zadariii😘
@pipka28 ďakujem krásne včera som si robila a bol negatívny tak počkám pár dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ideálne smer lekár...to môžme polemizovať dlho zvlášť keď máš ešte stále rozhádzany menzes