Ahojte. Už takmer rok sa snažíme o dieťatko. Momentálne mi MS mešká 5 dni, včera som aj robila testy a žiaľ negatívne. Avšak bazalnu teplotu mám stále 37. Môžem byť tehotná, alebo môjmu cyklu preskočilo? Stalo sa to už niektorej? . Pri prvom tehotenstve mi na 3 deň meškania ukázalo druhú čiarku.
@noemikatka ďakujem za rady. Asi počkám do piatka a skúsim testnuť znova.😊Joj to ma mrzí, že mrcha došla. A koľko sa snažíte už?
Testy nie su 100%.. mozes mat aj malo hcg na to aby to test zachytil takze urcite nezahadzuj nadej.. ja som skusala aj domace testy ktore najdes na internete tie mi to potvrdili a test az neskoro..🤣 takze ak tak skoc na gyndu .. drzim palceky
Ahojte. Chcem sa opýtať menstruacia mi mešká už 5 dni tehotenský test som si nerobila pretože sex som nemala vyše dva a pól mesiaca neviem čo sa deje prosím o radu.
@beck_y6245 máš pravidelny cyklus? môžeš byť prechladnyta alebo sa ti posunula ovulaciu a tým pádom sa posunie aj MS skusk zájsť na gyn nech ťa pozrie a budeš vedieť
@mia21188 smiem sa spýtať ktoré konkrétne si skúšala domáce 😊🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simca35 je možné ze si a test ešte nezachytil alebo skus spraviť digitálny alebo ešte počkať a ked stale neukáže skoč k na gyndu ✊držím palce my sa snažíme tiež ale včera prišla večer mrcha😥💔