Dobrý deň, chcela by som sa opýtať mešká mi MS už 5 dní, včera poobede som si robila test pepino vyšiel negatívny. No mám taký zvláštny pocit v podbrušku, moja lekárka momentálne neordinuje, má dovolenku. Tak sa chcem spýtať vás je test pepino spoľahlivý? Možnosťou tehotenstva sme si neni istý. Ďakujem za rady.
Mne spoľahlivo ukázal vždy, keď som bola tehotná. Neduchoval, keď si si nie istá, skus ešte inú značku.
Ak by si aj tehotná bola, alebo nebola, kym nemáš ťažkosti, ani netreba hneď utekať k lekárovi.. Tak ak do týždňa neukáže test dve čiarky, tak tam skocte a ak test pozitivny bude, tak zavolajte k lekárovi, nech vam da vhodný termín
netreba behať s každou meškajúcou MS k lekárovi, pokial nie si ozaj tehotná. A aj to má čas. Ja raz toto nepochopím, čo to je za "módu"...
@janinka007 ale ja som nepovedala že by som hneď išla ku gynekologičke, poprípade by som jej zatelefonovala a samozrejme by som pockala a skúsila ešte aj iné testy nie len jeden, len som chcela vedieť názor ostatných a ich skúsenosti s takýmto niečim.
Ahoj, mne pepino vyšiel negatívny a keď som kúpila test z lekárne bol pozitívny. Vyskúšaj nejaký iný a uvidíš, najlepšie s prvým ranným močom tam je najviac tehotenského hormónu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bibi_ pepino testy su jedne z najcitlivejsich testov 🙂 mne tiez meskali 5dni a prvy test neukazalo nic 🙂 po dalsich 3 dnoch uz bola slaba ciarka a uz potom kolajnice