Ahojte, nedavno som pisala o prebiehajúcej bolesti v podbrušku a kŕčoch v case pms … tri dni pred menštruáciou som robila test a bol negativny. Teraz mi uz meska 5 dni. Mala som teplotu 37.3, pálenie záhy a napinalo ma tak ze som musela pizzu vyhodit do kosa. Druhy test som este nerobila. Myslite, ze som konecne v tom ?
no kuknem do veštiacej gule... takže môže to byt aj žaludok...
Treba si urobiť test. Ja som mala tiež bolesti pred menzesom a mala som aj boľavé prsia. Neriešila som to až mi to zrazu meškalo 5 dní povedala som si že ešte počkám. Ale v ten 5ty deň mi bolo ráno tak zle, že som si rovno išla kúpiť test a bum dve krasne čiarky. Momentálne som v 6tt.
My ti tu na 100% nevieme dať odpoveď keďže nemáme usg oči. Urob si test a jedine ten ti vie napovedat či si alebo neni
Podľa pizze, asi budeš 🤦♀️😃
Áno si
@jj298 takze som!!!
...a urcite mi pomohol tvoj komentar...
@kacena4 nooooo pozrem do vestiacej gule a.... SOM 🙂 diky za hejt, aj nabuduce si v klude posluz
@monika259200 gratulujem 🙂 tak sme dve 🙂
Podla mna si si prvy test robika skoro, preto ti vysiel negativny. Ak ti neska 5 dni, tak mozes byt tehotna, urcite ti to uz test ukaze. Kludne testuj aj poobede. To, ze ti bolo zle moze a nemusi nic znamenat. Hlavne, nech je tak, ako si ty želáš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozes aj nemusis. Sprav si test.