Ahojte baby mam problem uz 5den mi meskaju moje dni a na teste bolo toto som tehotna ci nie ???
🙈🙈 nemám slov už ozaj
Prepacte ale este som sa stim nestretla vzdy tam bola bud jedna alebo dve kedze uz mam jedno dietatko .
Po 5dnoch vynechania ms by mala byt ciarocka uz silna. Chod ku gynekologovi.
Si tehu 😉
@rebellefleur ja takisto, miestami sa mi tu rozum zastavuje...
Prepacte za moju otazku podaktore !!!!
ja tam vidim dve ciarky 😉
@anika0905 sorry, ale pýtaš sa somariny tak sa nečuduj aké sú reakcie! Ja tam druhú čiarku nevidím, je veľmi slabá a 5 dní po vynechaní by mala byť silnejšia.
Ja vidim dve ciarky
Si tehu👶
Pre slepych: ano su tam dve ciarky a nie nemusi byt pri 5 dni meskajucej ms silnejsia ciarka, zalezi aky dlhy je cyklus, kedy bola ovulka a kedy sa babo uhniezdilo.
Pre neempatickych: na tejto otazke nie je nic divne ani rozumzastavujuce, je to uplne normalna otazka buducej maminy, ktora sa mozno po predchadzajucich neuspechoch boji aj tesit. Na MK byvaju oooovela debilnejsie otazky. Tato je uplne (vzhladom na zameranie MK) normalna.
Pre zakladatelku: Je tam ciarka a nemusi byt vobec silnejsia, zalezi kedy sa babo uhniezdilo. Testuj obden a uvidis, ze bude silniet 🙂
@natalienka12
Tak autorka sa pýta na somariny a Ty sama tam druhú čiarku nevidíš, resp. zdá sa Ti veľmi slabá... Asi ten výsledok nie je taký jednoznačný... Veď Ty tiež nevieš, čo si máš o tom myslieť... presne ako autorka... Takže jej otázka až taká somarina nie je...
@anika0905
Podľa mňa si tehotná... asi si mala neskôr ovuláciu, preto je ešte taká slabučká...
@luciannka83 ak mala neskor ovu,vobec nemusí mat silné kolaje 😉
nechápem čo sa tu podaktoré rozčuľujete.
Ja som sa nedávno pozastavovala nad jednou témou, kde si bežne ženy posielajú fotky tehotenských testov, ktoré sú častokrát jednoznačne negatívne, ale vždy sa tam nájde nejaká vedma, ktorá tam proste tú druhú čiarku vidí na sto percent a už sa tam tlieska a gratuluje budúcej mamine, pričom tam žiadna druhá čiarka nebola.
Bežne tam padajú otázky "vidíte tam dúšika", z čoho ja fakt odpadávam.....
Toto je pozitívny test, mne prvýkrát test ukázal pri prvom synovi ducha až skoro dva týždne po meškajúcej ms,takže vôbec nemusí byť druhá čiarka po piatich dňoch meskania silnejsia
@naja94 veď práve o to ide. Pani ešte nevidela test s tak slabou čiarkou, tak je zmätená. To mi príde logickejšie sa spýtať na takúto věc, jako postovať testy s jednou čiarkou a riešiť či je tam "dúšik"... to mne príde dosť na hlavu a vždy mám chuť dotyčnej napísať, či je fakt blbá alebo slepá alebo o čo jej ide
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj si tehulka gratulujem či? 🙂