Menzes mi mešká 5 dní. Môžem byť v tom?

norita445
20. apr 2021

Ahojte baby.... dnes som si robila testik vyšiel negativny ale menš mi meška 5 dni možem byť v tom ? Alebo bol tu ešte niaka kto to tak mal? Ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rachel36a
20. apr 2021

Nie , nie si tehotna...

norita445
autor
20. apr 2021

A ako nemožem byť tehotna ked mi menš meška ??

avril299
20. apr 2021

@norita445 vies kolkokrat uz mne meskala ms? no velmi vela a tehotna som nebola.. je tam x inych dalsich dovodov preco zene meska menstruacia... nie je tehotenstvo jediny dovod meskania ms... kludne to moze byt len hormonalna nerovnovaha

alvaluka
20. apr 2021

@norita445 mne meskala menstruacia aj po atb, brala som 2 tyzdne silne antibiotika a menstruacia mi meskala tyzden.

Ked tak chod ku gynekologovi.

borka168
20. apr 2021

@norita445 normálne, proste mešká. Sú pre to aj iné dôvody, nie len tehotenstvo.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
20. apr 2021

@norita445 obycajny vitamin C vo vacsich davkach moze sposobit meskanie 🙂 a potom este x veci, ktore spomenuli baby, ak ti meska 5 dni, test by uz na 99% tehotenstvo zachytil, takze dovod meskania bude zrejme niekde inde (menstruujem uz zopar rokov a za ten cas mi meskala menstruacia xkrat a nikdy som tehotna nebola) :D

annamaria_65
20. apr 2021

@norita445 Tebe mešká menzes 5 dní. Keď tak si sprav test neskôr, ale nemyslim si ze by si bola tehotná, lebo po tych piatich dňoch by bola už aspoň slabá čiarka.

domka222
20. apr 2021

Už sa to zase začína 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre