Žienky zdravím. Chcem sa svami poradiť. Mešká mi menzes 5 dní. Bolesť bruška pociťujem troška až skoro vôbec, mám nafúknuté bruško a bolia ma prsia. S priateľom máme vždy nechránený sex. O bábätko sa nesnažíme (aj keď by som sa veľmi potešila ak by to prišlo). Myslíte, že mam ešte počkať či mrcha dorazí alebo spraviť si test(ešte som test nerobila, stále čakam a čakám na mrchu)?:D
@noemikatka tak zajtra sa na to asi hneď vrhnem. 😄 nechcem si zase hneď namýšlať tehu, len ma mätú tie moje symptómy😩
@kvietok712 skus teda budeš vediet načom si a držím palce ✊😊 daj vediet ako si dopadla
@noemikatka ďakujem ti.😍 dám vedieť🙏🏻☺️
Pozri sa. Test sa má robiť, keď menzes mešká. Mešká ti 5 dni. Co chceš čakať na Mikuláša?
@kvietok712 S priateľom máte vždy nechránený sex, o bábätko sa nesnažíte? Tak potom prečo máte nechránený sex? O bábätko sa teda snažíte.
@nelca0510 občas sa mi stáva, že mi menzes mešká deň-dva tak som sa nechcela zase nejako unáhliť 🙂 kedze ma bruško trošku pobolieva, stále som si myslela že príde mrcha.
@asia83 možno som sa nejako zle vyjadrila. Nechráneny som myslela, že vždy bez kondónu ale keď už tak vytiahne 😁. Neviem či z toho niečo byť môže-nemusí 🤷🏼♀️
@kvietok712 takze prerusovany styk, nie ze idete na plno...
@kvietok712 Ja len nerozumiem, chcete teda dieťa alebo nie? Buď ho nechcem, chránim sa poriadne, alebo ho chcem a nechránim sa vôbec.
@veronikaszabova ospravedlňujem sa.
Máte pravdu 🙂 zle som to napísala.
@asia83 nie že nechceme. Nesnažíme sa ani o bábätko, ale keby prišlo tak ho berieme všetkymi 10mi. Nechávame na náhodu 😁
mnozstvo parov funguje na nechranenom styku podla metody plodnych a neplodnych dni.
@janetinka27 máte pravdu🙂 dokonca také páry aj poznám. Teda my k nim nepatríme, nedávame si pozor nejako na plodné dni. Fungujeme s partnerom takto už 2 roky a neotehotnela som.🙂
@kvietok712 jasne ze moze stačí "kvapka lásky" ako sa hovorí spm toho príkladom ;) a nám sa to stalo po dlhšej dobe. Ale každopádne nepovažuje sa to za chránený sex. Je to stále riziko a je tu kopec tém o tom ako sa z toho ako vyťahoval splodilo dieťa ;) jediná zaruka 100% ako neotehotniet je nemať sex. Antikoncepcia môže zlyhať - stalo sa a stáva sa, kondómy praskajú, a vyťahovanie je už totalne nespoľahlivé
@milka1988 😍👌 že by som sa k vám teda pridala ?😁
@kvietok712 držím palce ;) ja teraz používam monitor Daysy ta funguje na algoritme mojho cyklu a teda spoľahlivosť je 99,3% co je dosť a nemusim jest tabletky ani používať plášť 😁 keď je ovulka sex nemáme keď nie je máme a tým sa chránime
@milka1988 idem vygoogliť a trošku sa priučiť 👍😄 vyzerá to lákavo. A keď máte tak super skúsenosť určite sa oplatí vyskúšať aj 😊
@kvietok712 tak da sa.pripadne aj obyčajný bazalny teplomer desatinkovy a merať sa každé ráno v rovnakom čase po nepretržitom spánku aspoň 8 hodín tuším. Ale ja spím rôzne a vstávam rôzne preto mi vyhovuje Daysy. Tam je urobený taký algoritmus že stačí ráno predtým než vstanem z postele po aspoň 4 hodinách spánku sa zmerať a sama mi ukazuje oranžové zelené či červené svetielko. A všetky tri v prípade tehotenstva 🙂
Tak čo, bolo to tehotenstvo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvietok712 kľudne sprav test najlepsie digitálny ale nemusis stačí aj obyčajny 10tkovy ✊✊✊❤