Menzes mi mešká 5 dní a ukázalo mi dve čiarky

adeelkaa
9. sep 2017

Ahojte menštruácia mi mešká už 5 deň včeea som si robila test a ukazalo mi dve čiarky. Tá druhá bola slabšia. Všetci mi vravia že tehotná niesom keď je taká slabá. Som zúfala :( pomôžte prosím

katka5161
9. sep 2017

Si urcite tehotna,kto su vsetci co ti to vravia? Treba si precitat navod 🙂 drzim prsty 😉

adeelkaa
autor
9. sep 2017

Sestra s mamou aj sesternica. No ved to ze predtym ked som mala tusenie ze som tehotna mala som aj priznaky ale test bol negativny. A teraz asi do 3-5minut sa mi tam ukazala druha palicka 😊 myslis ze by som mala test zopakovat ?

katka5161
9. sep 2017

@adeelkaa zopakovat mozes o 2 dni,ak bude silnejsia,tak to mas na 100pro.

erickatt
9. sep 2017

@adeelkaa toto je fest pozitívny test!! Si tehotná

ikonica
9. sep 2017

si tehula, gratulujem 🙂

aldia
9. sep 2017

Ahoj 🙂 ak nie si si istá tak požiadaj gynekológa o odber krvi. 🙂 Ja som pri prvej dcérke bola tehotná, prvé testy nič (asi 3), potom len takýto slabý, menštruácia nemeškala a sono ukazovalo malú bodku, z ktorej tvrdil dr, že bude menštruácia. Zobral mi krv o týždeň na sono a? Testy z krvi pozitívne a sono ukázalo, že už má srdiečko a bola som v 8 tt 🙂 :D Verím, že to nebudeš mať takto komplikované a gratulujem ku najkrajšej bodke sveta 🙂

adeelkaa
autor
9. sep 2017

Ďakujem vám krásne 😊😊 v pondelok si spravím ďalší test a pôjdem k doktorovi 😊 potom vám dám vediet. Prajem vám krásny víkend 😊

deti95060810
9. sep 2017

netreba byť zúfalá, všetko sa dá vyriešiť...

ivuska6
9. sep 2017

No pokiaľ máš od 16-18 tak môžeš byť zúfalá aj rodičia budú šľak ich trafí ak si plnoletá nejako sa stým vysporiadas áno si tehotna

osky
9. sep 2017

Preboha ako moze na toto niekto povedat ze tehu nie si??
To je pozitivny test!

xxxxxnnnnn
9. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

adeelkaa
autor
9. sep 2017

@ivuska6 ja budem mat v novembri 20r.som v maturitnom rocniku.
Ja som zufala stoho ze mi vravia ze ta palicka je slaba a ma byt silna pri tehu.
Ale inak sa ma babo veelmi tesim ❤

adeelkaa
autor
9. sep 2017

@xxxxxnnnnn a ako ? Som tu nová

adeelkaa
autor
10. sep 2017

Ahojte 🙂 robila som si dneska test a ukazal mi 2 ciarky jeden test bol lacnejsi z tesca pepino a druhy 2v1 kupovany v lekarni 🙂 myslíte si že som tehu aj keď tie čiarky sú slabé.
Inak ma strašne bolia prsia su navrete a strašne ma dva dni pali záha 😕 je to v poriadku ?

erickatt
10. sep 2017

@adeelkaa ano. Aj slabšie čiary su pozitívne. Nemusí byt úplne brutálne silná

adeelkaa
autor
10. sep 2017

@erickatt 😊

ikonica
10. sep 2017

@adeelkaa gratulujem tehulka ;)

adeelkaa
autor
10. sep 2017

@ikonica Ďakujeeem 😊 zajtra idem k dr. Som zvedavá či to potvrdí alebo vyvráti

erickatt
10. sep 2017

@adeelkaa potvrdí..

adeelkaa
autor
10. sep 2017

@erickatt to by bol môj najkrajší deň ❤ mysliš že tie testy ukazujú len to či je žena v tom alebo ak ma aj nejaky zapal ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre