Ahojte baby, viem, že je tu milión diskusií na túto tému, no neviem nájsť momentálne žiadnu, ktorá by odpovedala na moju otázku. Po vysadení HAK mi zostal 21-dňový cyklus, v zmysle toho mi aktuálne mešká MS štvrtý deň. S priateľom sa nechránime, zostávame pri prerušovanej súloži s tým, že ak by sa nám pošťastilo nič sa nedeje. Cca týždeň dozadu som mala jeden deň, kedy ma ráno dvakrát naplo, ale nevracala som, iba mi úplne stiahlo žalúdok a musela som utekať na WC, nevládzem dvíhať nič ťažšie, hneď sa zadýcham, píska mi často v ušiach, posledných pár dní som extrémne unavená, mala som aj zvýšenú teplotu ale iba 37,2, neskutočne ma bolí brucho ako pred MS, v noci to boli také kŕče, že som nevedela ani spať, ale napriek tomu MS nikde. Inak nič. Žiadne zväčšené bolestivé prsia atď., maternicu mám vysoko, krčok je tvrdý a zatvorený, neodvážim sa ale povedať či je vysoko alebo nízko. Včera testy dva negatívne. Myslíte, že môže ísť aj tak o tehotenstvo?
Ono ano tehotna byt mozes, veci ktore si opisala by tomu aj ako tak naznacovali, no sama vies, ze my nemusime mat pravdu. Dala by som tomu par dni a ak nic, tak by som si spravila este test
Mne to skôr znie ako nejaká choroba, teraz je take chripkovo-covidove obdobie (ja som napriklad mala podobne priznaky, vracanie, jemne teplota, bolesti brucha a bola som chora) tak to kludne môže byť aj to. Cyklus mas ale dost kratky 21 dni to by som urcite spomenula doktorovi ked pojdes najblizsie na prehliadku. To znamena ze ovulujes niekedy okolo 7ho dna cize si urcite urob test o par dni, každe telo je ine a ked sa nechranite vzdy je sanca aj na babo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna mozes byt tehotna. Jednym z priznakov je presne pocity podobne ako pred MS. Mala som to pri oboch tehotenstvach. A tiez ma raz naplo, vtedy mi tyzden meskala MS tak som si urobila test a hned dve ciarky. Skus par dni pockat a spravit si test hned rano.