Menzes mi mešká 4 dní. Môže to byť tehotenstvo?

14. máj 2021

Ahojte , MS mi mešká už 4 dní, dnes som si robila test a negatívny, myslíte že môže ešte ukázať neskôr niečo? Žalúdok mám ako na vode nič mi nechutí sem tam ma pichá v podbrušku a citim taký zvláštny pocit ako keby som mala svalovicu alebo čo aj keď napr. Zakaslem alebo kychnem tak sa mi ako keby stiahne maternica a povolí neviem ako to mám opísať 😂 cyklus mám 27-28 dňový, menzes zvyčajne tých 5-6dni. Ovulaciu nesledujem ale ani si nedávame pozor. Ale už som z tých kramov na nervy keď neviem na čom som .

nafka0483
14. máj 2021

Moze. Ak bola ovulacia neskor, tak nemusia este testy nic ukazat. Ale rovnako to moze hormonalny vykyv, anovulacny cyklus, cysta, cokolvek. Pockaj este par dni, zopakuj test z ranneho mocu a ak stale nic, tak sa objednaj k lekarovi.

autor
14. máj 2021

@nafka0483 to áno už ma to tiež napadlo že to môže byť niečo z toho ale už som z toho totálne na nervy že ani ms ani pozitívne testy, ale radcej by som brala to bábo ako ms 🙂 no musím len čakať

majamat
14. máj 2021

presne ako ti napisala @nafka0483
co sa tyka tej svalovice. ja som mala na zaciatku tehu ( 2 tehu ) taky pocit v podbrusku, take akoby stahy som citila. je to veru podobne, ako ked boli sval. alebo taky tlak, ci vtiahnutie. neviem to vysvetlit, ale mala som to.

klip0
14. máj 2021

Moze byt, ze test este neukazal. Na druhej strane tehotenske priznaky nastupuju ked je hcg v urcitej hladine, aspon tak viem ja teda. Ale moze byt ze ukaze este. Drzim palce nech je to tak ako si zelas 🙂

autor
14. máj 2021

@majamat áno presne sú to ako keby sťahy taký divný pocit a podbrusko svalovica ako keby som predtým cvičila brušáky dve hodiny :D

@klip0 ďakujem pekne budem veriť že to dopadne dobre 🙂

majamat
14. máj 2021

vsak uvidis, zostava len pockat a znivu sa otestovat. drzim palce.

kkovacovak
14. máj 2021

Tiež som to tak mala. Test ukázal až po viac ako týždni od ms a aj to strašne slabo. Mám posunuté tehotenstvo o dva týždne kvôli posunutej ovulacii. Treba počkať 😉

autor
14. máj 2021

@kkovacovak tak super hádam že sa aj mne pošťastí ale to čakanie je hrozne ja už som z toho teraz na nervy že neviem či čakať mrchu alebo sa tešiť na bábo radcej by som bola keby sa to dalo všetko zrýchliť :D

kkovacovak
14. máj 2021

Ano to ja dobre viem 😄 robila som test každý deň ako šibnutá až sa hanbím 🙊😄 držím palce 😉

lays
14. máj 2021

Ahoj.ja mám presne to iste,tiež mi to mešká 4 dni a testy negatívne.Bola som u dr na preventivke v stredu,ale podľa sona to nevyzerá zatiaľ na tehotenstvo,ale ani na ms.Tiež som z toho na nervy a najradšej by som testovala každý deň.

autor
14. máj 2021

@kkovacovak nemusíš sa hanbiť ja budem tiež taká istá 😂 keď to sa proste nedá len čakať :D

autor
14. máj 2021

@lays tak držím prsty aby to vyšlo tak ako si praješ 🙂 ja počkám ešte týždeň a keď fakt nič nebude tak sa objednám tiež ku gyn na vyvolávacku aj tak by ma skôr nezobrala určite by povedala že mám ešte počkať ako ju poznám :D

anazuz20
30. jún 2022

@lays toto je môj prípad tiež som mala dostať 26.6 a ms nikde a styk bol 16.6 a testy negatívne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre