Menzes mi mešká 4 dni, ale test je negatívny

maggie483
10. mar 2021

Ahojte zmienky, prosím poraďte. S mužom sa vyše roka pokúšame o bábätko. Menštruáciu mám na deň presnú už roky akurát tento mesiac mi už 4. Deň mešká. Po krvi ani náznak... a to ja mávam dva dni pred slabé spinenie. Robila som si test včera ak dnes ale výsledok je evidentný a to negatívny. Kŕče v bruchu mám silnejšie ako obvykle a prsia má bolia neskutočne už druhý týždeň nie ako pred MS len tri dni. BT som si nikdy nemerala, akurát včera som mala poobede zvýšenú teplotu 37,2. Dnes ráno už ju mám v norme. Myslím že na návštevu gynekológa je ešte priskoro. Počkám týždeň možno dva a keď sa nič nezmení samozrejme pôjdem na vyšetrenie. Vedeli by ste mi poradiť, je možnosť že môžem byt v tom? Stretli ste sa niektorá s niečim takým?

marpel
10. mar 2021

@maggie483 ahoj, moja sestra je podobný prípad. Nedostala ms ale testy mala negatívne. Prvý pozitívny test jej vyšiel keď bola asi v 8tt ale to už vedela, že je tehotná, lebo bola u doktora. 🙃

denden77
10. mar 2021

skus zase o 2-3 dni.. mne prvy krat ukazal slabu druhu ciarku na 5ty den meskania

honey666
10. mar 2021

@maggie483 mne meskalo 4 dni, vedela som zee proste je tam moznost ze som v tom, krce som mala normalne ako pred MS bolest prsnikov neeskutocna, takue som tomu nedavala velku sancu , vysiel test negativny, krasne na druhy den sme mali oslavu, co to sa popilo a v pondelok test pozitivny 😂

maggie483
autor
10. mar 2021

@honey666 co by som dala za to keby to bol aj moj pripad 🙂

any_soj
10. mar 2021

@maggie483 ahoj. Bazalna teplota je teplota meraná vždy v tom istom čase, po aspoň 4 hodinách spánku, ako prvá vec po zobudení ešte v posteli, v pošve alebo v ústach pod jazykom, teplomerom na dve desatinne miesta. Jedna hodnota nepovie vôbec nič, 3 po sebe zvýšené teploty vyššie ako 6 predchádzajúcich potvrdzuje, že práve prebehla ovulácia.

maggie483
autor
11. mar 2021

Tak zienky stale nic.. a uz zacinam byt nervozna. Dnes rano som si len vsimla velmi maly naznak krvi, ale to mohla byt maximalne jedna kvapa... ziaden menzes, test znovu negativny.. necakala som, ze budem z tejto situacie taka nervnozna a je mi celkom trapne tak skoro volat lekarovi. co hovorite vy? stale cakat a robit testy alebo ist rovno lekarovi?

marpel
11. mar 2021

@maggie483 pri tom malom náznaku krvi by SIM povedala, že sa ms rozbieha... možno deň-dva a spustí sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre