Menzes mi mešká 4 dni a druhá čiarka na teste je slabšia

jajla
31. dec 2013

Ahojte baby..som tu nova tak Vas vsetky zdravim🙂 prosim o radu, meska mi mrcha 4 dni a dnes som si robila test.Jedna ciarka bola silna,druha slabsia..citala som diskusie o tom ktory test je dobry a neviem co teraz..dakujem

snazilka1983
31. dec 2013

@jajla daj foto

m_ij_ka
31. dec 2013

súhlasím so snažilka1983 daj foto a kukneme na to viacerí 😀

kazunomiya
31. dec 2013

@jajla druha ciarka je skoro vzdy slabsia, teda ak si nerobis test az ked je tehotenstvo dost pokrocile. Ak je ale velmi velmi slaba, tak to niekedy nie je jasne, ci je test pozitivny. Ale vo vseobecnosti, ak tam ta druha ciarka je, tak treba test povazovat za pozitivny.
Este mozes pockat den-dva a test zopakovat alebo ist k lekarovi na test z krvi.

jajla
autor
31. dec 2013
kevinka84
31. dec 2013

@jajla gratulujem 🙂

jajla
autor
31. dec 2013

naozaj?jaaj cudne pocity 🙂

kazunomiya
31. dec 2013

@jajla tak toto je pozitivny test jednoznacne 🙂

katy2
31. dec 2013

@jajla jasna tehulka 😵 😵 😵 gratulujem 🙂

jajla
autor
31. dec 2013

dakujem baby 🙂 som nemyslela ze tak skoro po svadbe..

leamax
31. dec 2013

@jajla niet pochyb, si tehulka, gratulujeeem 🙂

tamarka9
31. dec 2013

@jajla jej ved pekne ciarky mas...ja som si robila dnes lebo sa chystame na oslavu a snazili sme sa a mam taku uplne slabu ciarku, ale len dnes ma mrcha prist, tak tiez neviem, ale pekne by bolo Novy rok takto zacat vsak?

jajla
autor
31. dec 2013

no pekne urcite,ale taky strach,zmiesane pocity..tak drzim palce nech to vyjde aj tebe 🙂

kazunomiya
31. dec 2013

@jajla nam sa podarilo tiez hned po svadbe (asi tyzden po svadbe sme otehotneli, samozrejme test bol pozitivny neskor)

tamarka9
31. dec 2013

@jajla ved aj ja mam vselijake pocity, uvidime ako dalej bude, ja budem rada ked mi uz meskat bude 😉 takze vam sa hned podarilo na 1x?

maribell
31. dec 2013

@jajla tomuto hovoris slabsia ciarka? 😀 chod sa pozriet do temy " https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/ " ..tam je niekedy treba mat nadprirodzene schopnosti aby si ciarky videla (nemyslim nic v zlom ani nechcem nikoho urazit sama som tak testy skumala pomaly pod mikroskopom 😀 ) 🙂 zato tvoje ciarky je jasne tehu 😵 gratulujem

zuzicek88
31. dec 2013

@jajla ja by som bola stastna ako blcha aj s celou rodinou keby som tehu. tes sa,ved je to uzasne novy zivot

cukrik580
31. dec 2013

Gratulujem 😉 ja som nemala ani takuto na prvom teste a uz som v 34tt 😉

jajla
autor
31. dec 2013

nam sa podrailo na 2 krat..este my to stale nedochadza,ako sa vsetko zmeni co bude,hlavne pôrod jaaj 😀 dakujem vsetkym,som rada ze som objavila tuto stranku,vela novych a zaujimavych veci....🙂

cerez
31. dec 2013

@jajla pozitívne, blahoželám

barborkark
31. dec 2013

@jajla gratulujem! dufam ze aj mna podobne stastie bude cakat v januari :D

lucinka144
31. dec 2013

@jajla blahozelaaam k tehulkovaniu 🙂 😀

zuzka0405
31. dec 2013

@jajla Aj ja sa pripájam k dievčatam. Test máš krásne pozitívny žiaden ''duch'' takže gratulujem 🙂

kamilkka
31. dec 2013

takejto otázke ja už naozaj nechápem 😖
mešká mi menzes, mam čiarku na teste, tak čo to asi bude??????? no hadajte všetci, čo to asi bude????
je tu milion príspevkov o tom, že druha čiarka je vždy slabšia, hlavne je, aby tam bola!
tvoja čiarka je jednoznačná, ja som mala ešte slabšiu čiarku a už som ďalší test ani nerobila 😉

sossinka
31. dec 2013

Jeej gratulujem. 😉 Pripomenulo mi to moje začiatky tehotenstva. Presne taky istý výsledok ako ty, jedna silná, jedná slabá čiaročka. Tiež som tomu neverila a dnes máme už 7 mesačnú potvorku. 😉

awalancha3
31. dec 2013

ale ved to je normalne, ze na zaciatku tehu je slabsia ciarka, lebo este nie je dostatocne hcg.....Na rozdiel od ovulacnych testov, kde sa jednoznacne vyzaduje aby testovacia ciarka bola spon rovnako silna ako kontrolna, pri tehu testoch staci na pozitivitu, aby tam bol slaby duch,,,,,,,

awalancha3
31. dec 2013

tu su moje testy......na porovnanie

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zvolsiinylogin
2. jan 2014

@jajla gratulka...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre