Ahojte baby..som tu nova tak Vas vsetky zdravim🙂 prosim o radu, meska mi mrcha 4 dni a dnes som si robila test.Jedna ciarka bola silna,druha slabsia..citala som diskusie o tom ktory test je dobry a neviem co teraz..dakujem
súhlasím so snažilka1983 daj foto a kukneme na to viacerí 😀
@jajla druha ciarka je skoro vzdy slabsia, teda ak si nerobis test az ked je tehotenstvo dost pokrocile. Ak je ale velmi velmi slaba, tak to niekedy nie je jasne, ci je test pozitivny. Ale vo vseobecnosti, ak tam ta druha ciarka je, tak treba test povazovat za pozitivny.
Este mozes pockat den-dva a test zopakovat alebo ist k lekarovi na test z krvi.
naozaj?jaaj cudne pocity 🙂
@jajla tak toto je pozitivny test jednoznacne 🙂
dakujem baby 🙂 som nemyslela ze tak skoro po svadbe..
no pekne urcite,ale taky strach,zmiesane pocity..tak drzim palce nech to vyjde aj tebe 🙂
@jajla nam sa podarilo tiez hned po svadbe (asi tyzden po svadbe sme otehotneli, samozrejme test bol pozitivny neskor)
@jajla tomuto hovoris slabsia ciarka? 😀 chod sa pozriet do temy " https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/ " ..tam je niekedy treba mat nadprirodzene schopnosti aby si ciarky videla (nemyslim nic v zlom ani nechcem nikoho urazit sama som tak testy skumala pomaly pod mikroskopom 😀 ) 🙂 zato tvoje ciarky je jasne tehu 😵 gratulujem
Gratulujem 😉 ja som nemala ani takuto na prvom teste a uz som v 34tt 😉
nam sa podrailo na 2 krat..este my to stale nedochadza,ako sa vsetko zmeni co bude,hlavne pôrod jaaj 😀 dakujem vsetkym,som rada ze som objavila tuto stranku,vela novych a zaujimavych veci....🙂
@jajla gratulujem! dufam ze aj mna podobne stastie bude cakat v januari :D
@jajla blahozelaaam k tehulkovaniu 🙂 😀
takejto otázke ja už naozaj nechápem 😖
mešká mi menzes, mam čiarku na teste, tak čo to asi bude??????? no hadajte všetci, čo to asi bude????
je tu milion príspevkov o tom, že druha čiarka je vždy slabšia, hlavne je, aby tam bola!
tvoja čiarka je jednoznačná, ja som mala ešte slabšiu čiarku a už som ďalší test ani nerobila 😉
Jeej gratulujem. 😉 Pripomenulo mi to moje začiatky tehotenstva. Presne taky istý výsledok ako ty, jedna silná, jedná slabá čiaročka. Tiež som tomu neverila a dnes máme už 7 mesačnú potvorku. 😉
ale ved to je normalne, ze na zaciatku tehu je slabsia ciarka, lebo este nie je dostatocne hcg.....Na rozdiel od ovulacnych testov, kde sa jednoznacne vyzaduje aby testovacia ciarka bola spon rovnako silna ako kontrolna, pri tehu testoch staci na pozitivitu, aby tam bol slaby duch,,,,,,,
@jajla gratulka...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jajla daj foto