Menzes mi mešká 4 dni

mimi2567
22. jún 2024

Ahojte baby mozno smiešna otazka ale tak nevadi
Ide o to ze zo snubencom sme spolu spali a mala som vysoku ovulaciu a on sa nechtiac do mna spravil dnes mi to meska 4 dni a od pohlavneho styku preslo 12 dni cca a dnes som si robila pepino test a tam uplne slaba ciarka viditelna len volnim okom kedy by mi test ukazal silnejšiu ciarku ?mohla by som zajtra skúsiš digi ?

dzulli1980
22. jún 2024

To sa ako dá "nechtiac sa do niekoho spraviť?" ... Pepino testy zvyknú duchovať, kúp si kvalitnejší test, už by Ti mal ukázať či hej/či nie.

mimi2567
autor
22. jún 2024

@dzulli1980 ďakujem

sisa_s
22. jún 2024

Tabletku po si si nedala?

anjelicek26
22. jún 2024

Digi mozes skusit, ale kludne akykolvek iny, ona ta ciarka bude kazdym dnom silniet... a kedze je to snubenec, spolocna buducnost naplanovana, tak by som to tak nedramatizovala, proste bude babo trosku skor... ako sa da spravit nechtiac 😅

alina765
22. jún 2024

Nechtiac?? Bravoooo 👏👏👏👏

dadka1997
23. jún 2024

@mimi2567 mňa by zaujimalo, ako to je nechtiac sa do mňa spravil 🤦‍♀️
4 deň ti meška, maš slabeho ducha, čiže ovulka bola posunuta .. skus kupit dr max test tie su kvalitnejsie, digi ti nemusi nic ukazat... ja som mala uz mala celkom viditelne ciarky a digi mi ukazal no pregnant

adeladulova
23. jún 2024

Sú snúbenci a už si nedávajú taky veľký pozor. Možno nechtiac znamená, že mu to v tej chvíli prišlo ako dobrý nápad, mavli nad tým rukou a teraz je mozno tehotná.
Ak si, tak ti skutočne gratulujem, radšej takto náhodou otehotniet ako tu vypisovať každý mesiac že sa "snazilkujete mesiace a nejde to". A nerieš tieto ustipacne poznámky, isto je to len zavist

ysseba
23. jún 2024

@mimi2567 Sprav si iný test, pozri aké čiarky som na Pepino mala ja a tehotná nie som. Čiarky mi vyšli v časovom limite. Skús ten digi

mimi2567
autor
23. jún 2024

@
@anjelicek26 dakujem jedno dvoročne už máme a ak by som bola znova tak si ho chceme nechať len sa bojím keďže aj dvoročny je ešte také babo pre mňa 😅

mimi2567
autor
23. jún 2024

@adeladulova ďakujem krásne jedno dvoročne už máme a teraz ak by som bola tak si ho necháme len sa bojím za prvé pôrodu keďže prvý bol komplikovaný a že aj moje dvojročné je pre mňa ešte také babo

mimi2567
autor
23. jún 2024

@dadka1997 nechtiac je tak že priateľ to nemal dva mesiace keďže robí v zahraničí a nechtiac mu utieklo onak si vždy dáva pozor a ďakujem

dadka1997
23. jún 2024

@mimi2567 takze ak to clovek dlho nema, je to nechtiac? Ujsť by sa nemalo stať .. nehovorim teraz konretne o vas, ale takto sa zbyotcne počíňaju deti, ktore matky zavrazdia potratom alebo prinajhorsom vopchaju do odkvapovej rury 🥺🥺🥺

Ak nechcem dieťa, chranim sa.. a muz si moze dat aj kondom

mimi2567
autor
23. jún 2024

@dadka1997 ale ani jeden z nás nepovedal že ak ostnem tehotná že sa zbavíme dieťaťa jedno dieťa už máme ale ďakujem za vás názor

dadka1997
24. jún 2024

@mimi2567 nechtiac sa nemôže stať.. môže sa iba stat ze zlyha antikoncepcia rôzneho druhu .. ale nechtiac mu ušlo neexistuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre