Ahojte chcem sa spýtať mš mi mešká už 3týždne dnes som objednaná na sono bude uz niečo vidieť
Nebude vidieť nič. Ideš príliš skoro. Môj doktor berie tak cca po 7-8 týždňoch. Vtedy už je čo vidieť ;)
Tehotenstvo sa rata od prveho dna poslednej menstracie takze uz by si mala byt cca v 7 tyzdni. Myslim ze skoro nejdes.
@martina2805 ak ti MS mešká už 3 týždne tak si v cca 7 týždni čiže už bude niečo vidieť
@martina2805 ideš akurát 🙂 ja som bola v 5 tt a potvrdil mi tehotenstvo a potom ma objednal za 2 týždne že či už bije srdiečko, tak si myslím ze tebe už uvidí aj srdiečko
Ak si tehu, tak si uz v 7tt, nie len ze bude " niečo" vidiet, ale uz by bola aj akcia srdiecka pocut
@martina2805 po 3 tyzdnoch urcite nie. Najidealnejsi je 7-8 tt. Moze ti maximalne zobrat krv a na dalsi den zavolas o vysledky ci si eslebo nie si tehu. No na sono je skoro
@martina2805 ak už ms mešká 3tyzdne tak na Sone bude určite už vidieť
Ja som bola keď mi meskala ms tyzden a uz bolo vidieť vacok takze uricte niečo vidno bude ❤✊
Po troch týždňoch meškania by malo byt vidieť. Ja som bola 16dni vynechaní ms a už drobcekovi bilo srdiečko 🙂
@lylyjana @miskamichalka veď ona je už cca 7 týždeň, keďže je 3 týždne od vynechania menzesu
@andreal1 áno som 7+1
mne na dobrom sone bol vidno v 6 tt gestačný vak (čiže mi menstruacia meškala 2 týždne) takže si myslím že už bude vidno, minimálne zvačšena sliznica alebo maternica
@martina2805 bude už vidieť niečo a možno aj srdiečko už bude 🙂
@martina2805 keďže ti ms mešká 3 týždne a predpokladajme, že máš pravidelný cyklus, tak si už v 7tt tehotenstva a najvyšší čas ísť na gyndu. Komentáre vyššie nechápem, veď predsa v deň očakávanej ms je žena už v 4tt tehotenstva, k tomu keď pripočítame 3 týždne meškania, jednoduchou matematikou vyjde 7tt, kde obvykle vidno už aj akciu srdiečka!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martina2805 na sono sa odporuca ist tak v 6-8tt aby bolo nieco vidno