Dobry prosim vas meskam mi menzes 3 den co poviete moze tp este prist ? Dakujem za odpoved
@vegaavegaa raz určite
Test si skúšala?
pri najhorsom po sestonedeli pride
@viestta to je kedy ?
@emma2782 nie neskusala
@vegaavegaa áno, môže to prísť, či teraz, či o 10, 12 mesiacov. My to nevieme.
Treba urobiť test, keď si mala nechránený sex.
@vegaavegaa po porode pride sestonedelie a po nom menzes
@vegaavegaa 🤣
@mariska1989 je tu nieco na smiech ?
@tosomja mam taky biely vytok
@vegaavegaa nie, na smiech nie je nic. Je na zaplakanie, ze nevies nic o reprodukcnej biologii cloveka. Naozaj treba sexualnu vychovu zaradit nielen do skol, ale aj do osnov autoskol a skoleni BOZP na pracoviskach, kde by si doplnili vedomosti aj ti, co uz davno opustili skolsku sustavu
@vegaavegaa prepáč ale prišlo mi smiešne keď ti tu jedna píše že po šestonedelí a ty sa pýtaš kedy 🙈 urobila si si vôbec test keď už píšeš na MK
@vegaavegaa a podľa vytoku akože máme vedieť či prídu krámy či nie? Veď ráno choď do obchodu, kúp test a budeš vedieť.
@viestta 😂😂😂😂
@viestta toto presne napadlo mňa . Myslím že je za úlohu aby v každom ročníku preberali ľudské telo atď 😁
@mariska1989 asi ano 😁😁😁
@vegaavegaa zo srandy koľko máš rokov ?
@mariska1989 dospela zena s dalsim dietatom - pred par dnami tu mala srdcervuci post o tom, ako nemaju € a zhana oblecenie pre seba a tablet pre dceru. A na svojej stene riesila, ako sa snazia s muzom o dalsie. Ked bola konfrontovana, post zmazala a admini zmazali aj diskusiu.
Takze tam nebude problem len v sexualnej vychove...
@veronikaszabova tiež pravda 😁🤣 . Mne toto príde akože si tu robím prdel alebo čo 🤣🤣🤣
@veronikaszabova veď toto tiež mi to príde, že dieťa je asi len na dávky, nemá základné vedomosti ale deti sa robia asi na počkanie
@mariska1989 tiez mam ten pocit, ze sa tu len niekto zasa zabava.
@matullienka to ako ta diskusia pred par tyzdnami - "ci uz schvalili prispevok pri narodeni aj pre stvrte dieta. Ze ked hej, tak idu s muzom do toho. Ak nie, stacia im aj tri deti. "
@veronikaszabova 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ lutujem len tie deti ...
@veronikaszabova teraz zmazala na stene tú istú diskusiu, ja sa ani nečudujem, že niektorí ľudia sú názoru, že by mali zakázať niektorým ľuďom rozmnožovať sa, vzdelávanie žiadne a deti len na dávky
@matullienka nepacili sa jej odpovede
@vegaavegaa no neviem, co ti je take vtipne. Jedine, ze sa smejes sama na sebe. Smutne.
@vegaavegaa tu je niekto zrely na vymenu pilin v hlave. Skus uhadnut kto
@veronikaszabova už pre istotu aj fotku vymazala aby sa nemusela za svoju hlúposť hanbiť keby ju niekto spoznal na ulici
No toto je tu diskusia. Ale mila autorka, ak Ti meska menzes, tak prve co je treba urobit je zamysliet sa, mala som sex? Mozem byt tehotna? Ak ano, tak si predsa kupim a urobim tehotensky test.
Ak vies o tom ze si sex od posledneho menzesu nemala, tak pockaj tyzden, dva, ci menzes pride, ak nie, tak treba navstivit lekara.
Takze tak. Tu Ti nikto nepovie ani neodhadne cim to moze byt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vegaavegaa a my to tu odkial mame vediet? 🤷🤷