Menzes mi mešká 23- ti deň a robila som si nedavno test a vyšli mi dve čiarky, pobolieva ma podbruško ako ked mam dostat menzes ale menzes mi ako si nechodí, s manželom sa snažíme cez 2 roky už riešime umele oplodnenie, boli sme zatial iba na konzultácií. Žeby sa nám podarilo chyba je v manželovi ja mam perfektne vysledky nam bolo povedané. Čo si myslite teda som či nie ? Je to trochu rozmazane na fotke triasli sa mi ruky :D Ďakujem
Ja si tiež myslím, že "je to tam", rýchlo k lekárovi, aby potvrdil, už by malo byť vidieť aj na ultrazvuku... držím palce..
Podľa mňa je to tam! 🙂 Dlhé meškanie,a také krásne 2čiarky😍 čím skôr k lekárovi😉
Myslím, že mi aj tak dlho nemeškali ako teraz, je to už len šok pre nás, že su tam dve čiarky. Akurat moja gynekologička tam zajtra nie je :/ dá sa to aj s krvy zistit, že by mi ju odobrala moja obvodáčka ?
To je jasne ako bič. Gratulujem 👍
@smajlik123 no podla hcg hormonu ano
Ráno pojdem k obvodáčke a dam zajtra vediet či je to tam alebo nie 🙂
Nie je o čom 😉 gratulujem 🙂🙂
Gratulujem!!! Silno držím palce!
Vyzerá to, že ANO 🙂
Robila som si este jeden pred pol hodinou a este silnejsie su 🙂
@smajlik123 GRATULUJEM!...Dokonale //...Tesim sa s Tebou, ze po 2 rokoch vam to takto vyslo prirodzene...Prajem krasne a zdrave tehulkovanie...Kludne sa zajtra objednaj na prvu kontrolu, myslim, ze po 23dnoch meskania MS bude uz babätko aj vidiet v brusku - teoreticky by si mala byt v 7tt...Daj sem potom vediet, som zvedava na vysledok 😉
jasne, ze si 🙂
Tuto otazku myslis vazne???
Si si precitala navod na teste?
Ty tam tie 2 kolajnice nevidis?????
Gratulujem!!
A naco pojdes k obvodacke? Tak si pockaj na gynekologa, boze, uz tie ciarky ani silnejsie byt nemozu a ty sa pytas, ci si tehotna?
Krásne a krásne koľajničky 🙂 Určite si, blahoželám a chápem tvoju otázku, nadšenie i radosti. Iste tomu nemôžeš pri tom všetkom uveriť 🙂 Blahoželám.
Blahozelam 🙂
Tak som tehotna 🙂 Dala som ranny moc do labaku a vysledok mam pozitivny 🙂
@smajlik123 no to bola extra rychlost, gratulujem
To bolo ako vypadnutie s rychlika 🙂 nikdo nic netusil 🙂 zajtrq pojdem k ženskemu a to mi hned vystavi knizku ci to je po urcitom k mesiaci,?
@smajlik123 moj gyndos dava az po troch mesiacoch tehu tehotensku knizku. V podstate dva mesiace mas za sebou, uvidis ako je to u tvojho dr.
@smajlik123 ked budes v 12tyzdni.. teda jeden trimester za tebou, dostanes knizku tehotensku 🙂
@smajlik123 gratulujem ti 🙂 a veľa zdravíčka prajem......
Keď ti vyšiel test pozitívny a máš takéto príznaky tak je to potom jasné 🙂 Gratulujeeem
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked ti tak dlho meskaju a dve ciarky vidno poriadne tak ti gratulujem🙂