Menzes mi mešká 21 dni a test je negatívny

hateria
23. feb 2014

Ahojte baby, mavam 30-34 dnovy cyklus, posledne roky mi mrcha chodila pravidelne,akurat pred pol rokom ked sme mali svadbu mi to meskalo "az" 7 dni...Ale to predpokladam,ze kvoli stresom zo svadby. Teraz mam kludne obdobie a kramy mi meskaju uz 3 tyzdne (dnes je 53 den po)...Naposledy som si robila test pred 5 dnami a bol negativny. Lenze pobolieva ma v podbrusku-hlavne na pravej strane cele tie 3 tyzdne...Myslela som si,ze mi pridu,tak som to ani neriesila ked som mala take bolesti ako pri cakacke na mrchu...Toci sa mi hlava a v noci sa budim na to,ze mi je tazko na zaludku...Napadlo mi ci to nemoze byt aj cysta ale od vcera ma picha aj v lavom vajecniku... K doktovi idem az v stredu,lebo skor sa k nemu nedalo dostat...Porazi ma z toho cakania. Mali ste negativny test aj po tak dlhej dobe co vam to meskalo a boli ste tehulky?

seraa
23. feb 2014

@hateria

mala by si ist na pohotovost a nie cakat tak dlho
tu sa neda povedat ci tehu ci nie ... vsetko je len odhad
teplotu nemas?

hateria
autor
23. feb 2014

@seraa ja som to konzultovala este aj so sestrickou na gynde cez telefon a povedala,ze pokial nemam silne bolesti,tak v pohode mam vydrzat do tej stredy...Ak by sa to nedalo vydrzat,tak mam zbehnut na pohotovost...moj gynekolog ma do stredy dovolenku... :/ nie, teplotu nemam...Mam uplne pocity ako keby mi mala dojst menstruacia len to trva uz celkom dlho... Nejaky zapal som nemala ani problemy, slepak by to tiez nemal byt,to by ma bolelo trosku inak a hlavne by ma nezacal pobolievat a pichat aj lavy vajecnik...Tie bolesti citim hlavne pri chodzi...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre