meskaju mi kramy uz 20 dni medzi tim som mala 3 dni hnedy vytokk,,ale inak mi nic nenii,,mozem byt tehotna,,alebo to bude skor neco s hormonmi,,dik
Môžeš mať pobláznené hormóny, cystu,zápal alebo si tehulka. Urob test...
Erinka, skusila si tehotensky test?
Hnedy vytok je spinenie, niekedy byva v tehotenstve na zaciatku, v case kedy by bola menstruacia. Samozrejme na dialku ti nikto z nas nepovie ci si alebo nie si tehotna.
U mna to bola hormonalna porucha...presne toto...treba spravit tehutest
ja som mala hnedy vytok pri MIMOMternicovom, tiez absolutne ziadne problemy,,,akurat ten hnedy vytok,,,,, :((( nechcem strasit, ale nepodcenujte!!!!!
ja som mala tiez hnedy vytok a nakoniec to bolo mimomatericove teh:((bolelomaaj na pravej strane v podbrusku a dokonca aj prava noha.
U mňa to bolo tak, že mi meškala menštruácia. Nikdy predtým mi nemeškala. A tak som z tehotenského testu zistila, že som tehoná. Potom prišli 4 dni hnedého výtoku. Gynekológa som sa pýtala na hnedý výtok a povedal mi, že to nič nie je, že je to v tehotenstve bežné. Niektoré ženy majú hnedý výtok a iné nie. Predpísal mi lieky na zmiernenie hnedého výtoku. A hnedý výtok prestal. Tehotenstvo prebehlo perfektne.
ja som mala cystu 🙂
Podľa mňa ide o zápal, treba ísť na gynekológiu, ak by si čakala babätko, už to zistia.Držím palčeky. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby potrebovala by som poradit 2 mesiace mi meska menstruacia minuly tyzden som bola u lekara a ten mi povedal ze je dost mozne ze som tehotna ale ze som asi otehotnela tesne pred kontrolou na gynde a ze tam este nic nie je vidiet ze mam prist za 14 dni a pichne mi vyvolavacku ze pokial som tehotna tak to babetku neuskodi lenze pred dvoma dnami som zacala spinit mam tmavy vytok ale len sem tam cez den ale v noci nic, no babetku by sme sa potesili snazime sa od jula a zatial nic za odpovede vam dakujem
Shelly urob si tehu test taky lepší.A doki by ti mal vziat najprv krv ak sa snažíte o babo a nie pichnúť vyvolavacku.Z krvy sa zisti ci si tehu,alebo nie 😉
Caute ja mam taku otazocku... som necele dva roky po porode a este som nemala menzes,kojit som prestala pred cca mesiacoma beriem tabletky-azaliu... vcera som zala mat taky hnedkasty vytok ale uplne,ze minimum... moze to byt zacinajuci menzes ci??? je bez zapachu, dakujem vam
Ja ked som brala Azaliu,tak po asi 3 mesiacoch som mala permanentne problem so spinenim..dakedy trvalo aj 3 tyzdne..bola som z toho uz na nervy..tak som ju vysadila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jasne,ze mozes byt tehotna, urob si test. Inak slovo kramy neznasam, uplne to degraduje zenu.