Menzes mi mešká 20 dní a mám hnedý výtok. Som tehotná?

erinka123456
22. nov 2013

meskaju mi kramy uz 20 dni medzi tim som mala 3 dni hnedy vytokk,,ale inak mi nic nenii,,mozem byt tehotna,,alebo to bude skor neco s hormonmi,,dik

zahradka76
22. nov 2013

jasne,ze mozes byt tehotna, urob si test. Inak slovo kramy neznasam, uplne to degraduje zenu.

niky21
22. nov 2013

Môžeš mať pobláznené hormóny, cystu,zápal alebo si tehulka. Urob test...

zuzanka7834
22. nov 2013

Erinka, skusila si tehotensky test?

kazunomiya
22. nov 2013

Hnedy vytok je spinenie, niekedy byva v tehotenstve na zaciatku, v case kedy by bola menstruacia. Samozrejme na dialku ti nikto z nas nepovie ci si alebo nie si tehotna.

aislinn785
23. nov 2013

U mna to bola hormonalna porucha...presne toto...treba spravit tehutest

marienka1703
23. nov 2013

ja som mala hnedy vytok pri MIMOMternicovom, tiez absolutne ziadne problemy,,,akurat ten hnedy vytok,,,,, :((( nechcem strasit, ale nepodcenujte!!!!!

vierkal
23. nov 2013

ja som mala tiez hnedy vytok a nakoniec to bolo mimomatericove teh:((bolelomaaj na pravej strane v podbrusku a dokonca aj prava noha.

123maminka
23. nov 2013

U mňa to bolo tak, že mi meškala menštruácia. Nikdy predtým mi nemeškala. A tak som z tehotenského testu zistila, že som tehoná. Potom prišli 4 dni hnedého výtoku. Gynekológa som sa pýtala na hnedý výtok a povedal mi, že to nič nie je, že je to v tehotenstve bežné. Niektoré ženy majú hnedý výtok a iné nie. Predpísal mi lieky na zmiernenie hnedého výtoku. A hnedý výtok prestal. Tehotenstvo prebehlo perfektne.

daanuska
23. nov 2013

ja som mala cystu 🙂

monika91168
24. nov 2013

Podľa mňa ide o zápal, treba ísť na gynekológiu, ak by si čakala babätko, už to zistia.Držím palčeky. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

shelly0056
1. dec 2013

ahojte baby potrebovala by som poradit 2 mesiace mi meska menstruacia minuly tyzden som bola u lekara a ten mi povedal ze je dost mozne ze som tehotna ale ze som asi otehotnela tesne pred kontrolou na gynde a ze tam este nic nie je vidiet ze mam prist za 14 dni a pichne mi vyvolavacku ze pokial som tehotna tak to babetku neuskodi lenze pred dvoma dnami som zacala spinit mam tmavy vytok ale len sem tam cez den ale v noci nic, no babetku by sme sa potesili snazime sa od jula a zatial nic za odpovede vam dakujem

karmela
1. dec 2013

Shelly urob si tehu test taky lepší.A doki by ti mal vziat najprv krv ak sa snažíte o babo a nie pichnúť vyvolavacku.Z krvy sa zisti ci si tehu,alebo nie 😉

anaviky
21. dec 2015

Caute ja mam taku otazocku... som necele dva roky po porode a este som nemala menzes,kojit som prestala pred cca mesiacoma beriem tabletky-azaliu... vcera som zala mat taky hnedkasty vytok ale uplne,ze minimum... moze to byt zacinajuci menzes ci??? je bez zapachu, dakujem vam

orieskova
21. dec 2015

Ja ked som brala Azaliu,tak po asi 3 mesiacoch som mala permanentne problem so spinenim..dakedy trvalo aj 3 tyzdne..bola som z toho uz na nervy..tak som ju vysadila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre