Ahojte mamicky. Mam nepravidelny cyklus, vacsinou ak meska, je to maximalne 3-5 dni. Teraz mi ale meska uz dva tyzdne. Skoro tyzden uz citim obcasne pobolievanie v podbrusku, akoby MS. Ocakavam ju kazdy den, ale stale nic. Nespinim. Okrem toho necitim ziadne ine znaky. Myslite ze by som mohla byt tehu? Alebo kedy urobit test? Dakujem. 🙂
moja, nepravidelny cyklus je ked ti to chodi raz za dva tri mesiace, ked rozdiel medzi cyklami je vacsi ako 22dni (napr raz 34 raz 51)a nie ked ti meska 3-5dni. Po druhe je tu vela kraaasnych for a otazok na tuto temu. testtki a vies
no ak ti mešká dva týždne, neviem, na čo čakáš 🙂
Ja sa inteligentne spytam: preco si neurobis test? To ti da presnejsiu odpoved, ako nase: mizno si, mozno nie
Ked Ti MS meska dva tyzdne, test by Ti uz mal ukazat dve ciarky v pripade, ze si tehotna.
Mne keby meškalo dva týždne, tak som už po 5 dňoch či týždni v lekárni a kupujem tehotenský test. Obdivujem ženu, ktorá dokáže pokojne čakať a čakať a čakať. Tebe klobúk dole! 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti meska, test ti uz ukaze.