ahojte baby potrebujem poradit, menzes mi meska uz asi dva tyzdne (chora som nebola), mala som nechraneny pohlavny styk zhruba mesiac a pol dozadu, no robila som si dva tehu testy s tyzdnovym rozdielom a oba boli negativne, mam zvlastny tlak v podbrusku, boli ma hlavne jedna strana vajecnikov, sem tam aj krize (no mam narocnu pracu, dviham tazke veci, moze to byt aj z toho), zajtra idem k lekarovi, som zvedava co mi povie, len akosi od "stresu" z toho co mi povie neviem zaspat.dakujem
Ja si dnes spravila tehu Test ,nie som tehotna ,ale mam tie iste priznaky ako
@erinkaferinka tebe ,mne meskaju 9 dni ,na tehotenstvo to nevidim,necitim sa,tiez idem zajtra volat doktorovi
No tie priznaky ako opisujete su klasicke PMS-ked sa zena snazi o babo,tak aj tehotenske priznaky v prvych mesiacoch mozu byt rovnake,ale kedze Vam tehu test vysiel negat. a nesnazite sa o babo,tak ide len o poruchu cyklu-prinajhorsom to moze byt cysta...
Mne doktorka povedala,ze to mozem mat z prechladnutia,alebo zo stresov...Proste niekedy ten nas organizmus asi potrebuje nejaky restart...Ja som si dala pichnut vyvolavacku,lebo uz som nedokazala vyckavat kedy to pride a taky silny PMS uz nechcem zazit-raz plakat,potom nasrana som bola..vsetko ma bolelo,pot ma oblieval...No des 😠
@alexxx1 no hovor mio tom PMS, chodim jak besny pes, takisto mam navaly horucav, uz som myslela, ze idem do prechodu :D
@alexxx1
@adulikka no dievcence, dnes som bola u dokiho, pozeral ma sonom nic nevidel, maternicu mam vraj vysoko, tehoptenstvo 100 percentne nevylucil, dala som si pichnut vyvolavacku do dvoch tyzdnov by mala prist, cakam ju kazdu minutu lebo uz fakt ma vsetko boli, nechapem tomu
No baby mne hovorilo tiez a pritom sono ukazalo 16 tyzdnov hehehhehe 🙂)))
chod na krv a sono to je istejsie.
@erinkaferinka ahoj, na maternicu vysoko nedavaj... ja som mala endometrium ( Teda vystelku maternice ) 12mm v norme je tak 3,4mm čize taka tehotenska maternica... meškal mi menzes 2 tyždne, všetky priznaky som mala,. dokonca na 2 testoch slabunku druhu palicku takych tych duchov.. mrcha došla... spinura.. naozaj najistejšie je to sono kontrolne, ak ti bude meškat aj nadalej, je možne že tehulka budeš 🙂 držim palec
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj!Ja som bola pred tyzdnom u doktorky.Tiez mi to meskalo dva tyzdne,bolelo ma brucho,krize,prsia,tehu test negat..Pichla mi vyvolavacku a za 4dni som to dostala ;)
A keby si tehu,tak test by ti po 6tich tyzdnoch uz asi vysiel pozitivny...Urcite Ta pozrie,ci nevidi babo,ale ak nie,tak Ti da asi vyvolavacku...