Menzes mi mešká 2 týždne a mám bolesť pŕs

terinka_t
28. jan 2014

Ahojte baby... Moja situácia je takáto. Pred skoro rokom som vysadila antikoncepciu a s priateľom máme normálny sexuány život. Ale dávame si pozor. Aspoň som si to teda myslela 🙂 vždy som mala menšt. Pravidelnú dokonca na deň a odrazu teraz mi to mešká už vyše dvoch týždňov. Malinké špinenie som zaregistovala ale neviem presne ktorý deň, neprikladala som tomu význam. Testy som robila dva, jeden pred týždňom ( neg. ) a druhý v sobotu ... Ten však bol asi pokazený lebo sa neukázalo nič. Včera som bola u dokiho a ten ma pozrel avšak povedal, že on tam zatiaľ nič nevidí ale, že nič nebude vylučovať ani potvrdzovať. No a tak som si myslela, že mi dá vyvolávačku ale on ma poslal domov, že na konci týždňa sa mám znova otestovať a uvidím. Viete si predstaviť ako mi idú tieto dni :D Čo sa týka nejakých príznakov tak ma bolia prsia keď si lahnem na brucho a som v zlej polohe, asi dva týždne pociťujem bolesť krížov a podbruška, a z ničoho nič viem ostať poriadne hladná. Ale žiadna nevoľnosť, dokonca aj fajčiť mi chutí... Som zvedavá na Vaše reakcie 🙂 Pekný deň

linda20111
28. jan 2014

@terinka_t Aj ja som zvedava na reakcie na tu tvoju vetu o fajceni 🙂 🙂 🙂 Podla mna tvoj doktor robil dobre, neviem na co by ti bola vyvolavacka, jednoducho vsetko ma svoj cas a ak si tehotna test ti to ukaze, ak tehotna niesi tak ti tu vyvolavacku da. Co sa tyka tych priznakov tak tehotna by si mohla byt, kedze si pisala o tych ktore sa bezne vyskytuju. Ale ta bolest podbruska moze byt aj z toho ze sa chysta prist menzes.

terinka_t
autor
28. jan 2014

Noooo hrozna som :D ale keď to bude oficiálne sľubujem dámy, že nevyfajčím ani jednu ... Nato mám doma dozor :D ale tá bolesť podbruška trvá tiež tie dva týždne s prestávkami pár dni ...

klh013
28. jan 2014

Ahoj, ja som presne takto zistila že som tehotná,tak ako si napísala 🙂
Tiež mi krámy chodili pravidelne,a zrazu nič,boleli ma prsia,také naliate ako keby som ich mala,no ale mne ukázal test hned na prvý raz že som tehotná 😀
a fajčit mi chutilo tiež,tušim ešte viac ako ked som nebola tehotna (samozrejme som prestala :D )
a robila si si test ráno ?

terinka_t
autor
28. jan 2014

Ahoj khl... No praveze ten co bol neg. Ten som si robila cez den, a ten druhy rano ale prd platne nakolko bol pokazeny ☹ tak teraz vobec netusim na com som 🙂 len ma prekvapil aj lekar tym, ze tu vyvolavacku mi nepichol. Sice si mozno poviete ze naco, ale nazory okolia boli take, ze mozno tam aj nieco videl ale nebol si isty tak ma nechcel zavadzat. Tak sa len obalit trpezlivostou a cakat.

klh013
28. jan 2014

@terinka_t ahaa no tak to som ešte nepočula žeby doktor nevedel šak bud si alebo nie si tehotná :-O
šak si skús spravit ešte jeden a hned ráno jak sa zobudíš,ani nepi nič a sprav si ho 🙂 uvidiiš 🙂

terinka_t
autor
28. jan 2014

Ok vykonam 🙂 dakujem

norkys77
1. dec 2020

@terinka_t ako si vtedy dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre