Menzes mi mešká 2 dni. Som tehotná?

mimkamiska
12. jan 2018

Ahojte. Mešká mi to len dva dni. Včera som si robila 4 testy a na všetkých bola jemná druhá čiarka. Dnes som si robila ďalšie dva a to isté. Môžem sa začať tešiť alebo je to len plány poplach? Mám pocit akoby som mala každú chvíľu dostat. Až sa bojím chodiť na wc.

caray
12. jan 2018

počkaj ešte pár dní, sprav si testy znova a uvidíš, čiarky by mala byť tmavšia

janickacrazy
12. jan 2018

no mala by si si urobiť test z ranného moču, tam by to malo byť vidno lepšie

mimkamiska
autor
12. jan 2018

Dnes som si poobede urobila ďalšie dva inej značky a znovu tam bola jedna slabšia na oboch ale teraz som si urobila zas iný a už iba jedna čiarka 😑

mimkamiska
autor
12. jan 2018
mimkamiska
autor
12. jan 2018

Tento bol dnes rano

mimkamiska
autor
12. jan 2018

@caray tento som mala ráno

veronika2703
12. jan 2018

ahoj 🙂 ciarka tam sice slabucka je, ale skus pockat az kym ti bude meskat tyzden pre istotu 🙂 a nevadi ze poobede si nemala ciarku....este je skoro, mozno mas zatial nizke hcg.

mimkamiska
autor
12. jan 2018

Doterajšie testy

mimkamiska
autor
12. jan 2018
antolka
12. jan 2018

blahozelam.. ja to vidim 🙂

morandia
12. jan 2018

Aj ja si myslim,ze mozem blahozelat 😊

lucifera
12. jan 2018

Ja som mala takuto slabu ciarku a ta ma uz vyse 5rokov.gratulujem;-)

mimkamiska
autor
12. jan 2018

Dúfam ze máte pravdu baby 😊 dám vám vedieť ako to dopadlo 😍 veľmi by sme sa s manželom tešili 😘

mimkamiska
autor
13. jan 2018

Dnes rano.

mimkamiska
autor
15. jan 2018

Dostala som po 3 dňoch krámy 😥 prišli silne bolesti a silné krvácanie a trvá ešte stále už tretí deň. 😥 Bola som u svojej na gynde a vzala mi krv urobila sono ale nepovedala či som bola tehotná lebo to nevie spätne povedať . Ale kazala ku kúpiť si test a vrátiť sa k nej. Urobila mi ho a bol negativny 😥 takže aj keby som bola tehu už nesom. Ale všetko dnu aj krvný obraz je v poriadku ste čakám na výsledky z hormónov ale už nedúfal že budem tehu. Nevadí 😉 povedala že mozeme kludne skúšať dalej.

veronika2703
15. jan 2018

@mimkamiska nezufaj! to iste sa mi stalo minuly mesiac...presne, po 3 ci 4 dnoch meskania po pozitivnych testoch dorazila mrcha..takisto nepotrvdil nic, povedal len ze to asi bolo biochemicke..ze sa to stava...a ze len 30% tehotenstiev realne konci porodom...takze hlavu hore, ideme dalej 🙂

mimkamiska
autor
15. jan 2018

@veronika2703 ďakujem za povzbudenie 😋kúpila som si kyslenu listovú a budeme sa ďalej snažiť keďže sme obaja zdraví 😋 prajem ti aby sa aj tebe podarilo ako si prajeme my 😘

antolka
15. jan 2018

Fakt? Škoda ale ja si vždy poviem že všetko v živote je tak ako má byť tak asi to pre niečo tak malo byť.. podarí sa 😉 a kyselina je dobrá vec 😉💪

mimkamiska
autor
15. jan 2018

@antolka jasné že je to tak ako má byť 😋 sme s manželom mladi máme 25 aj keď sme si to priali stále nie je nič stratené a ten hore to už zariadi keď my tomu trocha pomôžeme 😘 aspoň vieme že mozeme otehotnieť 😍budeme skúšať 😍 veď je to príjemné 😍

caray
17. jan 2018

@mimkamiska to ma teda mrzí lebo na tých testoch fakt boli duchovia, škoda no :/ ale je super, že to berieš s takým nadhľadom, budem vám veľmi držať palce

xxxxxnnnnn
17. jan 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

mimkamiska
autor
17. jan 2018

@caray musím to tak brat lebo psychika robí veľa. Trocha sme si poplakali ale ideme ďalej veď nie je nič stratené 😋 ďakujem ti 😋

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre