Chcela by som sa opýtať,
menštruáciu mávam pravidelnú, max. odchylka je tak 1 den skôr, malokedy neskôr ale teraz mi mešká asi 2 dni.. bolia ma prsia, kríže a občas pocitujem posledne 3 dni bolesť aj v podbrušku akokeby mala prísť. Napriek tomu sa obávam toho meškania tak som si zmerala bazálnu teplotu (pravidelne si ju nemeriam) ale včera bola zvýšená na 37.4°C a dnes na 37.2°C.. dočítala som sa že pred MS by mala klesať.
S priatelom sme mali sex deň po poslednej MS, mali sme ochranu a neurobil sa ked bol dnu. Môžem byť napriek všetkému tehotná?
@katkabbb dobre som ta pochopila, ze ste mali sex len raz????? aj to s ochranou, a ani sa neurobil, tak z coho by si mala byt tehotna??? ziadny test nepotrebujes, az ked ti ms bude meskat 1tyzden vtedy urob.. Myslim si, ze tehotna niesi, podla toho ako si opisala ten vas jeden sex.
nechápem...prečítaj si ešte raz svoju otázku poriadne a bude Ti jasné, že tehotná by si mohla byť len ak by sa zopakovalo nepoškvrnené počatie..
@linda20111 ano iba raz, lebo na toto som hakliva a davame si velky pozor lebo co sa tyka takych veci som aj dost paranoidna.. preto sme mali sex len po menstruacii + ochrana
Prave som si spravila test ktory bol negativny.. dufam ze to tak naozaj je lebo na miminko mam rozhodne este cas 🙂
Dakujem vam baby za podporu! Uz nech pride mrcha.. 🙂
@katkabbb myslim si,ze v dnesnej dobe su prezervativy spolahlive..aspon u nas tak vzdy boli 🙂 ked chces pohlavne zit..staci ist ku gynekologicke a dat si antikoncepciu predpisat..a mozes kludne sexualne zit..nie v strachu co sa stane,ci nestane 😉 ak si primlada a mas dobru maminu..tak sa jej zdover..aj ked ja by som to asi neurobila..ja mamu nemam..ocovi som sa s takymi vecami nezdoverovala 😀 sama som sa zobrala a isla k doktorke..a s tymi plodnymi dnami..hned po MS..nespoliehaj sa nato..nie kazdy ich ma v strede cyklu..
@asimama dakujem za rady 🙂
mamine by som to asi nepovedala nemame nejake vyrazne problemy doma ale neda sa povedat ze mame vztah matka a dcéra taký akoby mal byť, otec mi zase antikoncepciu navrhol sám že mi na ňu bude prispievať (nakoľko naši sú rozvedení).. ja som na strednej na intráku, mam priateľa zo školy a tiež býva tam kde ja.. chcela som sa otca už konečne opýtať na tú antikoncepciu len neviem, bojím sa že ma odbije.. s priateľom som asi 9 mesiacov, čo myslíš? Mám to u oca risknúť a spýtať sa? 🙂
@katkabbb kedze tvoj priatel neni zabezpeceny,ze chodi na skolu..myslim,ze by si to mohla risknut..sice neviem,ako by som ti poradila zacat konverzaciu na temu antikoncepcia s tvojim ocom 😀 ale berie to zodpovedne..myslim tvojho otca..a inak si myslim,ze tvoj otec ta neodbije..myslim si,ze lepsie,ako by mala jeho dcera ostat tehotna..vsak za vyskusanie nic nedas.. 😉
Haha to poznám -bola som tehotná ani som si nemusela robiť test no ale s ochranou???Akou???
A to že sa neurobí do teba neznamená že nemôžeš byť tehotná ako niektoré dámy podotkli-vždy je jedna tá prvá ktorá ide s mazivom pred ejakulátom dievčatá ale s ochranou 😨 😨 😨 akou???
No pfúúú tak bud nebol dobrý-reklamuj u výrobcu 😀 😀 😀
alebo naozaj niesi tehotna možno si prechladla preto ti mešká ale v stanovení deň príchodu menštrulácie pociťuješ tieto príznaky.
Naozaj nebol starí??? Ja som mala tieto príznaky zakaždým 5x no každá sme iná.
Katka - neviem koľko máš rokov, nečítala som všetky príspevky, no ak si mladé dievča, podľa mňa ti stačí používať prezervatív, je to pre tvoje telo určite šetrnejšie, než napchávať sa hormónmi (ktoré majú x vedľajších účinkov), najmä pri pohlavnom styku raz - dvakrát do mesiaca.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Urob si test